Kardeş performans iyi güzel de yani alınma ama görünüş konusunda gördügüm en kötü CFW. Tuş kilidini c6 klavyeyi n8 yapsan bi de navibar yüklesen tadından yenmez bi CFW. Yine de eline sağlık.
Kardeş performans iyi güzel de yani alınma ama görünüş konusunda gördügüm en kötü CFW. Tuş kilidini c6 klavyeyi n8 yapsan bi de navibar yüklesen tadından yenmez bi CFW. Yine de eline sağlık.

kardeş şu yeni anchor u ne zaman paylasiyorsun
şaka yaa alınmadım
olabilir beğenmemiş olabilirsin bu senin görüşün
sen cfwyi yükledin mi cidden? 
gels,n artık v21 yaaa civciv![]()

kardeş cfw yi dört gözle bekliyorum. Ama bir sorunum var. Menüde iken yatayda sağ taraftaki çubuk alttaki çıkış yazısının altına kaçıyor. Bunu bi düzeltsen. 2.1 de . Bu arada cfw ne zamana çıkıyor
coming soon
---------- Eklendi @ 16:52:44 ---------- Yazıldı @ 16:46:17 ----------
ya o sorunu düzelten mod var elimde de o zaman da n8 klavyede sorun oluyo onu düzeltmekte biraz karışık tam bilmiyorum şimdilik idare ediverin yazın yapacağım zaman iyice araştırır düzeltirim

4- MCU Tıklayın. Pencere Açılacak RM-356_60.0.003_prd.core.C0r dosyasını seçin.
5- PPM Tıklayıp RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V01 Seçin.
6- Ape Variant Tıklayıp RM-356_60.0.003_026_000_U01.uda.fpsx Seçin.
anıl yardımcı olurmusun ilk defa cfw yüklicem yanlış yapmaktan çekiniyorum indirdiğim cfw dosyasından 7 parca cıktı sen 3 parçanın ismini yazmıssın eklenıcek olarak ve senın yazdıklarınla isimleri uyuşmuyo hangisini hangisine seçmem gerekiyo
sen oraya yazdığım dosyaları kullanacaksın diğerlerini silsende olur unutmadan söyleyeyim C00 uzantılı dosyanın uzantısını C0r yap 
ppm de prd.rofs2.V05 seçiyorum ama işte yeşil olmuyorr neden acaba benim programda mı sorun var yoksa
nasıl olmaz yaa olması lazım 
ya cfw ne zamana çıkar

şimdidenn