teşekkürler bir de yükledikten sonra uygulama olarak 5800 mı yoksa yüklediğimiz sistemin uygulamalarını mı çalıştırır ? ve bu verdiğin program jaf kurduktan sonra ovi suite de gerekli oluyor mu ? Teşekkürler .
Emulator un Winxp sp 3 uyumunu windows 7 de de yapmaya gerek var mıdır ?

yardımın için sağ ol .

temada arka plan şeffaf değil mi? eğer öyle değilse tek kusuru otabi bir de arka planda resim var gibi gözüküyor.
arka plan şeffaf değil mi derken? anlamadım tammesela bazı temalarda rastladım. seçenekleri seçince arka taraf komple bi renk oluyor
tmm dir. thnks.
10 numara olmuş kardeşim ellerin dert görmesin.Alışana kadar bayagı bi cebelleşicem telefonla ama olsun degecek eminim.Devamını bekleyicegim...

Yeni versiyon muOmega'yı hatırladım
![]()

niye ki yeni versiyon işte bundan önce de v1.0 vardı![]()
ver kardeş versiyonu bekliyorum sabırsızlıkla giderildimi hatalar özelliklede şarj olurken ışık sönmeme mevzusu??
peki kardeş menüden ana ekrana çıkış yaptığım zaman şebeke ve batarya ikonu şarj ve şebeke çubugunun altında olurken birden yukarıya geçiyo neden böyle direk yukarda değilde birden geçiyo yukarı
baa söylediğiniz tüm hataları giderdim bir de hani bir konu açmıştım pied pro mu n9 mu demiştim sonra ikisini birden yapmaya karar vermiştim şu an bitirdiğim pied proluyu kullanıyorum ve bence çok kötü oldu pied pro yerine n8 ikon kullancam