kardes tum sarkıları e/music e attım sadece 30 tane görüyor yardım ltf
.
sorunları düzelteceğim. Yenicfw de iki ikon seçeneği olacak yani hem piedprolu hem n9 ikonlu yapıp konuya ekleyeceğimflash ev ekranı sadece ofw'lere ekleniyo bu c6 portlu cfw bu imkansız
----------Eklendi @ 08:19:45 ---------- Yazıldı @ 08:18:06 ----------
ilk sayfada da yazdığı gibi müzikleri karışıklık olmaması için sadece E/Music klasöründe görecek hale getirdim müziklerini oraya atarsan sorunun çözülür![]()
teşekkürler.bide tel uçtu böyle ya meğer nekadar yavaşmış önceden

Bunu kurunca sertifika sorunu olmıyacak mı?
demekle olmuyor kardes.aksam aynısını arkadaşada yükledim onunkindede müzikler okunmuyor ...neden olabilir
merhaba ben ilk defa cfw yükledim gerçekten çok başarılı emeğine sağlık.yanlız benim sorunum müzik çalarda kütüphane h.kartındaki şarkıları görmüyor ne yapmam lazım acaba.
en sonunda oldu..kardes e/music de degiı..ses dosyaları/ zil sesleri ne atınca gördü
---------- Post added at 12:51:35 ---------- Previous post was at 12:50:05 ----------
bendede ööle oldu kardeş ses dosyaları içindeki zil seslerine at tamamdır
Indirdim dosyaları yarın atacağım kardeş sonucu yazarım![]()

Gerçekten herşeyiyle güzel bir cfw . Çıkış tarihinden beri kullanıyorum. Tek gördüğüm eksik cevrim içi paylaşım yerine (kimsenin kullandığını sanmıyorm) , sensör aç/kapa olmaması. Bunu eğer not alıp diğer cfw 'lerinde uygularsan sevinirim.
Teşekkürler.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş tsk sana inanıyorum cfw mükemmel ama bende dedigim gibi gördü...birde mail hesabı oluşturamıyoz
Kardeş ben mcuyu seçiyorum cmt dosya turu dosyaları görebiliyor ama benim pc göremiyor mcuya denk gelen dosyayı acil yardım.

Deniyim.