Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bir modla yaptım bunu o modu bulup sende yap

senolmaxi

senolmaxi

Üye
kardes tum sarkıları e/music e attım sadece 30 tane görüyor yardım ltf

mamix74

mamix74

Üye

sorunları düzelteceğim. Yenicfw de iki ikon seçeneği olacak yani hem piedprolu hem n9 ikonlu yapıp konuya ekleyeceğim :oke: flash ev ekranı sadece ofw'lere ekleniyo bu c6 portlu cfw bu imkansız

----------Eklendi @ 08:19:45 ---------- Yazıldı @ 08:18:06 ----------

ilk sayfada da yazdığı gibi müzikleri karışıklık olmaması için sadece E/Music klasöründe görecek hale getirdim müziklerini oraya atarsan sorunun çözülür :oke:

teşekkürler.bide tel uçtu böyle ya meğer nekadar yavaşmış önceden

n73balikesir

Üye
Bunu kurunca sertifika sorunu olmıyacak mı?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
senolmaxi

senolmaxi

Üye

en sonunda oldu..kardes e/music de degiı..ses dosyaları/ zil sesleri ne atınca gördü

---------- Post added at 12:51:35 ---------- Previous post was at 12:50:05 ----------

merhaba ben ilk defa cfw yükledim gerçekten çok başarılı emeğine sağlık.yanlız benim sorunum müzik çalarda kütüphane h.kartındaki şarkıları görmüyor ne yapmam lazım acaba.

bendede ööle oldu kardeş ses dosyaları içindeki zil seslerine at tamamdır

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
en sonunda oldu..kardes e/music de degiı..ses dosyaları/ zil sesleri ne atınca gördü

---------- Post added at 12:51:35 ---------- Previous post was at 12:50:05 ----------

bendede ööle oldu kardeş ses dosyaları içindeki zil seslerine at tamamdır

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Indirdim dosyaları yarın atacağım kardeş sonucu yazarım :)

-CoNqUeRoR-

Üye
Gerçekten herşeyiyle güzel bir cfw . Çıkış tarihinden beri kullanıyorum. Tek gördüğüm eksik cevrim içi paylaşım yerine (kimsenin kullandığını sanmıyorm) , sensör aç/kapa olmaması. Bunu eğer not alıp diğer cfw 'lerinde uygularsan sevinirim.

Teşekkürler.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten herşeyiyle güzel bir cfw . Çıkış tarihinden beri kullanıyorum. Tek gördüğüm eksik cevrim içi paylaşım yerine (kimsenin kullandığını sanmıyorm) , sensör aç/kapa olmaması. Bunu eğer not alıp diğer cfw 'lerinde uygularsan sevinirim.

Teşekkürler.

sensörle açma kapamayı ekleyeceğim yeni cfwye başladım belki erken bile bitebilir en erken 8inde en geç 15inde bitmiş olur :oke:

senolmaxi

senolmaxi

Üye

kardeş tsk sana inanıyorum cfw mükemmel ama bende dedigim gibi gördü...birde mail hesabı oluşturamıyoz

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Kardeş ben mcuyu seçiyorum cmt dosya turu dosyaları görebiliyor ama benim pc göremiyor mcuya denk gelen dosyayı acil yardım.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben mcuyu seçiyorum cmt dosya turu dosyaları görebiliyor ama benim pc göremiyor mcuya denk gelen dosyayı acil yardım.

C00 uzantılı dosyanının uzantısını C0r yap :oke:

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Deniyim.