GALATASARAY CFW si diye bişey yapamazmıyız :S ?
Ellerine sağlık kankaSüper bir CFW olmuş. Bir soru sorucaktım. Benim telefonum Nokia C6-00 (siyah reng) bende bu CFW işler mi? Bi de benim tülüfonumun sürümü v42.0.004. Ben bu CFW-yi bunun üzerine yazarsam, bir şey olmaz ki?
selam benim sorunum mynet email kurdum ama emailler gelmiyor

hmm. peki. yine de sağ ol
Ama kanka, sen başlıkta c6 v41.0.010 yazmışsın. Bu benim telefonum ama

.

usta birde şu internete girişte soruyor ya neyle bağlansın wifi wap avea/turkcell gibi o şekil yapsan yeni versiyonda?

internette ayarlar/genel/erişim noktasını gerektiğinde sor yap sorarben beceremedim abi alışmışım galiba :/
internet ayarını yapmak zor yaa ama araştırayım yapabilirsem direkt ayarlı olur cfwde 
fıraatşimdi bu cfw ye geri döndüm de dur bi deniyim bakalım olursa uğraşma
----------Eklendi @ 21:30:16 ---------- Yazıldı @ 21:26:46 ----------
eneee oldu![]()

1- Hafıza kartında Patches isimli klasör aç ya da zaten var mı tam bilmiyorum istediğin yamaları o klasöre at
2- yeni cfw yükleyince malesef telefon hafızasındaki yedek işe yaramaz o edek gider
3- ovi mapsi silmemin nedeni modlama için rofs2 de yer açmaktı ki zar zor yetti boş alan modlarla tamamen doldu rofs2
4- benim söylediğim ram değeri maksimum ram değeri yani hafıza kartı biçimlendirilip sıfır uygulama kurulmuşken, ana ekran widgetsiz tamamen boş iken, sensörler ve tema efekti kapalıyken elde edilir yoksa sen normal kullanımda yani hafıza kartına uygulamalar kuruluyken, widgetler ana ekrandayken vs. O zaman 50 mb falan ram elde etmen çok normal![]()
kardeş patches klasörü olusturdum. ama görmüyor. aksine rompatcher çalışmıyor. cfw deki yerini de bulamadım. bulsaydım oraya atardım.