Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
müziklerde şimdi denedim isimler görünüyo hızlı kaydırınca :hmmm yazım zaman aşımını 1 sn.den 0,5 saniyeye indirdim bu benim ve başka bir çok insan için kolaylık sen sevmemişsin bu özelliği ona bişey diyemem son olarak erişim noktasını sormayı ayarlamazsanız tabii ki soemaz arkadaş sorunu belirtti ama halletti :oke: diğer sorunları dile getirmiştin onlarla da ilgileneceğim :oke:

Mert045

Mert045

Üye

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
hayır çalışmıyor :(

Mert045

Mert045

Üye
Benim yaklaşık 700 şarkı var.400 e kadar böyle hızlı hızlı gelince böyle oluyor. O yazı sorunu da zaman aşımıyla alâkası yok t9 dada aynı sorun var.

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
:) flash atmada tecrübeliyim

Mert045

Mert045

Üye
ne sorunu oğuzhan rompatchersa benim çalışıyor.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Benim yaklaşık 700 şarkı var.400 e kadar böyle hızlı hızlı gelince böyle oluyor. O yazı sorunu da zaman aşımıyla alâkası yok t9 dada aynı sorun var.

vaay 700 mü :) zaman aşımıyla alaksı var biraz uzun bassan rakama geçiyo :oke:

----------Eklendi @ 22:54:51 ---------- Yazıldı @ 22:53:07 ----------

arkadaşta rompatcher çalışmıyomuşta sende var mı bu sorun diye sormuştum cevabı da aldım :)

----------Eklendi @ 22:55:15 ---------- Yazıldı @ 22:54:51 ----------

arkadaşta rompatcher çalışmıyomuşta sende var mı bu sorun diye sormuştum cevabı da aldım :)

----------Eklendi @ 22:56:25 ---------- Yazıldı @ 22:55:15 ----------

:) flash atmada tecrübeliyim

bir daha format at yapabileceğim başka bişey yok sorun bir tek sende var

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
polar bit oyunlarını açmayan bir cfwim var. ve elimdeki cfw de çevrimiçi paylaş özelliği var. bunu kapatmak istiyorum. yani cevrimiçi paylaş''ı kullanmak istiyorum. bana o modları yollaman mümkünmü kardeşim ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
polar bit oyunlarını açmayan bir cfwim var. ve elimdeki cfw de çevrimiçi paylaş özelliği var. bunu kapatmak istiyorum. yani cevrimiçi paylaş''ı kullanmak istiyorum. bana o modları yollaman mümkünmü kardeşim ?

polarbit çevrimiçi paylaşım falan anlamadım :D

----------Eklendi @ 23:03:41 ---------- Yazıldı @ 23:02:43 ----------

bende 658 tane şarkı var hiç böyle bir sorun yaşamadım :hmmm

en sevmediğim durum birisi bu sorunu yaşamıyo birisi yaşıyo napayım şimdi :D

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
kardeşim ''polarbit'' ten ve ''çevrim içi paylaş'' dediğim ayarlardan bişi anlamadıysan eger , susmak gelir elimden sadece. hayırlı işler size.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ''polarbit'' ten ve ''çevrim içi paylaş'' dediğim ayarlardan bişi anlamadıysan eger , susmak gelir elimden sadece. hayırlı işler size.

oyy şiştim haa dostum saat kaç oldu yorgunum bu saatte algılama kapasitem azaldı tam olarak ne istiyon polarbit oyun yapımcısı çevrimiçi paylaşım ne olduğu belli zaten ee istediğin ne dostum
:hmmm

ykpens

Üye
nokıa c6-00 için cfw varmı?

nizam67

Üye
kabız civciv öncelikle tebrik ederim başarılarının devamını dilerim bir srum lacak ben bunu çk sevdim yüklemek istedim ilk yüklemem daha dediğin işlemlere başladım bb5 bas vb ama mcu ya bas demişsin ya ben bastım önüme bir pencere çıktı dsya türü cmt files yazıyor ve ben sesin dediğin RM-356_60.0.003_prd.core.C0r bunu bulamıorum görmüyür ne yapmam gerekir indirdiğim bütün dosyalar masa üstünde yardım et ne olursun

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kabız civciv öncelikle tebrik ederim başarılarının devamını dilerim bir srum lacak ben bunu çk sevdim yüklemek istedim ilk yüklemem daha dediğin işlemlere başladım bb5 bas vb ama mcu ya bas demişsin ya ben bastım önüme bir pencere çıktı dsya türü cmt files yazıyor ve ben sesin dediğin RM-356_60.0.003_prd.core.C0r bunu bulamıorum görmüyür ne yapmam gerekir indirdiğim bütün dosyalar masa üstünde yardım et ne olursun

sağol dostum :) rardan çıkar c00 uzantılı dosya var ya onun uzantısını c0r yap :oke:

cafer67

Üye
deniyorum hemen deniyorum