Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
GALATASARAY CFW si diye bişey yapamazmıyız :S ?

isiqaqa

Üye
Ellerine sağlık kanka:good:Süper bir CFW olmuş. Bir soru sorucaktım. Benim telefonum Nokia C6-00 (siyah reng) bende bu CFW işler mi? Bi de benim tülüfonumun sürümü v42.0.004. Ben bu CFW-yi bunun üzerine yazarsam, bir şey olmaz ki?

sev88

Üye
selam benim sorunum mynet email kurdum ama emailler gelmiyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağlık kanka:good:Süper bir CFW olmuş. Bir soru sorucaktım. Benim telefonum Nokia C6-00 (siyah reng) bende bu CFW işler mi? Bi de benim tülüfonumun sürümü v42.0.004. Ben bu CFW-yi bunun üzerine yazarsam, bir şey olmaz ki?

sağol dostum malesef bu senin telefona olmaz

----------Eklendi @ 15:35:58 ---------- Yazıldı @ 15:34:08 ----------

selam benim sorunum mynet email kurdum ama emailler gelmiyor

selam dostum e mailde sorun olmaması lazım ben şu an kullanmıyorum da eskiden kullanıyodum arada kendi kendine internete bağlanıp mailleri alıyodu :hmmm

isiqaqa

Üye
hmm. peki. yine de sağ ol :(

Ama kanka, sen başlıkta c6 v41.0.010 yazmışsın. Bu benim telefonum ama

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hmm. peki. yine de sağ ol :(

Ama kanka, sen başlıkta c6 v41.0.010 yazmışsın. Bu benim telefonum ama

dostum bu 5800 a c6 portlanmış ve üzerinde düzenlemeler yapılmış hali yani bu 5800 için :oke:

isiqaqa

Üye
peki :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

:(.

----------Eklendi @ 20:07:02 ---------- Yazıldı @ 19:44:11 ----------

@isiqaqa mesaj kutun dolu sanırım pm gitmedi buradan cevap vereyim nfe nokia firmware editor ün kısaltmasıdır modifikasyon araçları bilgi bölümünde nfe kullanımı var modlar s60v5 sistem modlama bölümünde bulabilirsin :oke:

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
kolay gelsin. öncelikle emeğine saglık kardeşim. benim de bikaç sorum olacak.
1. bu cfw yi kurdugumda rommpatch yamalarını (sen iki taane koymussun) diğer yamaları ekleyemedim. (ses tonu kapama , kırmızı ısık kapama etc.)
2. önceki cfwmde olan yedeğimi telden kuramadım. rehber, mesaj , kısayollar filan .
3. buna ovi maps i koyma imkanın yok mu ? çünkü yüklendiğinde telde 12 mb gibi bir hafıza kaplıyor.
4.tuş kilidi güzel. polarbit oyunlarında sıkıntı yok. çevrim içi paylaşım çalısıyor. ama ram değeri senin bahsettiğin gibi değil , 45-51 arası gidip geliyor.
5. resimlerin hepsi görünüyor. resim gizleme olayı.

<<< yardımcı olursan sevinirim <<<

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
1- Hafıza kartında Patches isimli klasör aç ya da zaten var mı tam bilmiyorum istediğin yamaları o klasöre at :oke:

2- yeni cfw yükleyince malesef telefon hafızasındaki yedek işe yaramaz o edek gider

3- ovi mapsi silmemin nedeni modlama için rofs2 de yer açmaktı ki zar zor yetti boş alan modlarla tamamen doldu rofs2

4- benim söylediğim ram değeri maksimum ram değeri yani hafıza kartı biçimlendirilip sıfır uygulama kurulmuşken, ana ekran widgetsiz tamamen boş iken, sensörler ve tema efekti kapalıyken elde edilir yoksa sen normal kullanımda yani hafıza kartına uygulamalar kuruluyken, widgetler ana ekrandayken vs. O zaman 50 mb falan ram elde etmen çok normal :oke:

• Beğen
Tepkiler: mehmet_gsgs

cafer-abi

Üye
usta birde şu internete girişte soruyor ya neyle bağlansın wifi wap avea/turkcell gibi o şekil yapsan yeni versiyonda?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
usta birde şu internete girişte soruyor ya neyle bağlansın wifi wap avea/turkcell gibi o şekil yapsan yeni versiyonda?

nasıl zor oluyo anlamadım internette ayarlar/genelden ayarlanıyo :oke:

cafer-abi

Üye
ben beceremedim abi alışmışım galiba :/

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ben beceremedim abi alışmışım galiba :/
internette ayarlar/genel/erişim noktasını gerektiğinde sor yap sorar :oke: internet ayarını yapmak zor yaa ama araştırayım yapabilirsem direkt ayarlı olur cfwde :oke:

cafer-abi

Üye
şimdi bu cfw ye geri döndüm de dur bi deniyim bakalım olursa uğraşma :D

----------Eklendi @ 21:30:16 ---------- Yazıldı @ 21:26:46 ----------

eneee oldu :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: cafer-abi
mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
1- Hafıza kartında Patches isimli klasör aç ya da zaten var mı tam bilmiyorum istediğin yamaları o klasöre at :oke:

2- yeni cfw yükleyince malesef telefon hafızasındaki yedek işe yaramaz o edek gider

3- ovi mapsi silmemin nedeni modlama için rofs2 de yer açmaktı ki zar zor yetti boş alan modlarla tamamen doldu rofs2

4- benim söylediğim ram değeri maksimum ram değeri yani hafıza kartı biçimlendirilip sıfır uygulama kurulmuşken, ana ekran widgetsiz tamamen boş iken, sensörler ve tema efekti kapalıyken elde edilir yoksa sen normal kullanımda yani hafıza kartına uygulamalar kuruluyken, widgetler ana ekrandayken vs. O zaman 50 mb falan ram elde etmen çok normal :oke:

kardeş patches klasörü olusturdum. ama görmüyor. aksine rompatcher çalışmıyor. cfw deki yerini de bulamadım. bulsaydım oraya atardım.

Mert045

Mert045

Üye
Resimler rehberin içine atınca gizlenmiyor ve her yerden görüyor. Arkadaşın dediği gibi internet bağlanırken erişim noktası sormuyor. Powera basınca Ev ekranına atma sorunu var. Dosya yöneticisinden mùzik açıp geri deyince ev ekranına atıyor. Müzik çalarda hızlı şekilde aşağı inince şarkıların isimleri yok oluyor. Birde mesela mesaj yazarken rakam yazmak için bir tuşa basılı tutunca hem ilk harf hem rakam oluyor bu genelde sıkıntı oluyor rastladığım bşka sorun yok şimdilik bunlar.