Oğuzhan
Üye
jaf klasörun içinde c windows sistem 32 at yazıyo onu nasıl yapıyoruz
bilgisayarıma gir oradan yerel disk c ye gir oradan windowsa gir orada system32 klasörünü bul o dosyaları system32 klasörüne at

jaf klasörun içinde c windows sistem 32 at yazıyo onu nasıl yapıyoruz

bir türlü navigasyonu ypamadım kardeş nasıl yapılıyo bu navigasyon gps falan gelmiş ovi haritalardan farklı?
ovi haritalardan farklı bişey mi gelmiş yok öyle bişey 
tsk ettim bu cfw yi en çok benim kurduğuma sevincen heralde çok soruyorum k.bakma

mediabar geldi kardeş şimdiki sorunum navigasyonu açamıyorum yani ayarlayamıyorum ve kapalı şarj edince telefonu ışıkları yanıyo sürekli hiç sönmüyo
bende ışıklar sönüyo 
hiç kullanamadım navigasyonu kardeşim ya nasıl açılıyo bilmiyorum şarjı yine denedim tuş ışıkları normal ekran media tuş yeri sürekli yanıyo sönmüyo ?
bilmiyorum yaa navigasyonu hiç denemediysen onu yazılım güncellemeden indireceksin çünkü sildim navigasyonuhiç kullanamadım navigasyonu kardeşim ya nasıl açılıyo bilmiyorum şarjı yine denedim tuş ışıkları normal ekran media tuş yeri sürekli yanıyo sönmüyo ?

bende ışıklar sönüyo telefonu kapalı şarj ederken![]()

bişey sormak istiyorum ..bu alfanumerik tuşları ofw için nerden bulabilirim ok tuşu yer değiştirmiş olanı ..
araştırkardes cfw yi kurdum sonunda yanliz 3d fotoğraf görüntüleyi bunu açmıyor neden
cfw hakkında düşüncelerin neler?Biraz önce bi offscreen uygulaması yüklemeyi denedim. Yüklenmedi.
öncelikle eline sağlık.cfw yi dün kurdum denedim.gayet güzel hoş fakat birkaç noktaya değineceğim.
1. mediabarda çevrimiçi paylaşım yerine sensör aç kapat yok.
2.ramblow sorunluydu burdan farklı bir versiyon kurdum.
3.ram değerini 48 mb tan yukarı göremedim.
Bu 3 sorunum dışında dediğim gibi eline sağlık çok hoş fw.bu sorunlarıma da çare bulursan çok memnun olacağım.

telefon uçuyo resmen eskisine göre çok çok iyi emeğine sağlık kardeşim

ha birde şu nokia int radyo ve musıc timer uygulamalarını nereden bulabilirim?

programı bulamadim
nightstand ve brightlight kurdum sorunsuz çalışıyor