Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler cevap için.ram değerini telefona ilk cfwyi kurduğumda 33 görmüştüm.sonra format attım tkrar.47 falandı.şu sıralar 43-48 arası.ama şunu belirtmem lazım,eski kullandığım cfwde isim vermeyeceğim kimseyi karalamak istemem,55-60mb ram değeri görürken bile internette gezerken telefon ram yetersiz diye ağlıyordu,bunda 44-45mb ram görürken hem int dolaşıp hem müzik dinliyorum.nasıl yaptıysan helal olsun emeğine sağlık.

valla sen nasıl bu kadar az gördün bilmem mesela şu an şarjda telefon hiç bişey yapmıyorum tüm widgetler ekli tüm uygulamalar kurulu dur bakayım ram e

----------Eklendi @ 20:49:12 ---------- Yazıldı @ 20:48:53 ----------

51.47 mb

----------Eklendi @ 20:50:22 ---------- Yazıldı @ 20:49:12 ----------

ama beğenmene sevindim rtelefonun hafıza dolu diye uyarı vermemesi çok iyi :)

ea55trwof

ea55trwof

Üye
valla bende bilmiyorum.opera mini el feneri ve nightstand kurulu başka birşey yok telde.. format atıp baştan kurabilirim sonra.ama ihtiyaç yok gibi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ben bunda hem opera mobile i hem opera miniyi hem telefonun kendi browserını açtım uyarı vermedi ama uc webi de üstüne açayım dedim yemedi :ehe

----------Eklendi @ 20:52:57 ---------- Yazıldı @ 20:52:24 ----------

valla bende bilmiyorum.opera mini el feneri ve nightstand kurulu başka birşey yok telde.. format atıp baştan kurabilirim sonra.ama ihtiyaç yok gibi

sorun yoksa atma boşver :oke:

ea55trwof

ea55trwof

Üye
:D meego teması da çok hoş şimdi şu uygulama paketini yükleyeceğim.ram değeri çok düşerse baştan kurar haberdar ederim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
:D meego teması da çok hoş şimdi şu uygulama paketini yükleyeceğim.ram değeri çok düşerse baştan kurar haberdar ederim

ram değeri pek düşmez ama şöyle anlatayım diyelim ki bir cfw yükledin en yüksek 55 mb gördün sonra telefona birsürü uygulama oyun vb. yükledin rami 51-52 mb falan görürsün çok etki etmez :oke:ama 3-4 mb da olsa etki ediyo tabi

----------Eklendi @ 20:58:38 ---------- Yazıldı @ 20:57:31 ----------

meego temasını bende çok seviyorum petrol blueya da meego mino temasının ikonlarını attım süper oldu :)

ea55trwof

ea55trwof

Üye
hafıza kartındaki müziklerin falan bi etkisi olmaz zannedersem?zira 7gb müzik var kıllanmaya başladım şimdi :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartındaki müziklerin falan bi etkisi olmaz zannedersem?zira 7gb müzik var kıllanmaya başladım şimdi :D

7 gb mı :D etkisi olur biraz :D işte bak ben cfw yi yaptıktan sonra en yüksek ram değeri için hafıza kartını çıkarıyorum böylece hiç uygulama kurulmamış gibi oluyor biçimlendirmekle uğraşma istemediğim için biçimlendirmiyorum.

hilal52

Üye
kadeş navigasyonu kaldırdım diyorsun nasıl yükleyeceğim peki ben bunu

hilal52

Üye
bulamadım kardeş neredeki yazılım güncelleme telefonda

ismailduger

Üye
selamlar ben de 5800 var ve v520.007 sürümü kurulu acaba bu anchor cffw olurmu
telefona
hard reset attım direk kurucam sanırım pek bilmiyorumda
:)
eğer olmaz ise gerekli sürüme nasıl ulaşabilirim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
selamlar ben de 5800 var ve v520.007 sürümü kurulu acaba bu anchor cffw olurmu
telefona
hard reset attım direk kurucam sanırım pek bilmiyorumda
:)
eğer olmaz ise gerekli sürüme nasıl ulaşabilirim

selam dostum bunu kurabilirsin telefonuna ilk sayfadaki anlatımdakileri tamamen uygularsan bir sorun çıkmaz :oke:

hilal52

Üye
yazılımı yenileyim dedim tekrar atmak istedim jaf da local mode de kalıyo test modeye geçince hata veriyo ama cihaz açılıyo i eksiklik olurmu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yazılımı yenileyim dedim tekrar atmak istedim jaf da local mode de kalıyo test modeye geçince hata veriyo ama cihaz açılıyo i eksiklik olurmu

http://www.maxicep.com/modifikasyon-genel-destek/jafta-local-modede-kalma-hatasini-giderdim-570334.html

ea55trwof

ea55trwof

Üye
dün uygulama paketini kurdum senin paylaştığın,telefonu yeniden başlattım,açılır açılmaz ramblowa baktım,60mb yazıyordu,52-55 mb civarı şu an.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
dün uygulama paketini kurdum senin paylaştığın,telefonu yeniden başlattım,açılır açılmaz ramblowa baktım,60mb yazıyordu,52-55 mb civarı şu an.

ram sıkıntısı çekmemen çok iyi :oke:

dready112

dready112

Üye
Kusursuz dedim dedim bana inanmadınız bak şimdi noldu ? :ehe Sırf yeni versiyonda düzelt diye kusur arıyordum şunu da söyliyim dedim :D Menüdeyken telefonu kapatma tuşuna basınca ana ekrana atıyor. Bana pek bi zararı yok ama yeni versiyon yapacaksan düzeltmen iyi olur :D

capkino_42

Üye
kardeş müzik çalarda müzikleri bulmuyo kütüphaneyi yenile diyorum hiç bir müzik dosyasını bulmuyo ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusun

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kusursuz dedim dedim bana inanmadınız bak şimdi noldu ? :ehe Sırf yeni versiyonda düzelt diye kusur arıyordum şunu da söyliyim dedim :D Menüdeyken telefonu kapatma tuşuna basınca ana ekrana atıyor. Bana pek bi zararı yok ama yeni versiyon yapacaksan düzeltmen iyi olur :D

:D yalan söylemiyim kusur var tabiki mini qwerty sorunlu onu kaldıracağım söylediğin gibi güç düğmesine basınca ev ekranına atıyor pek sorun yok 2 hafta sonra başlıyorum nisan başınd sorunsuz ve hızlı yeni versiyon hazır olacak

----------Eklendi @ 17:52:59 ---------- Yazıldı @ 17:52:09 ----------

kardeş müzik çalarda müzikleri bulmuyo kütüphaneyi yenile diyorum hiç bir müzik dosyasını bulmuyo ne yapmam gerekiyo yardımcı olurmusun

E/Music klasörüne atacaksın müzikleri :oke:

Üst Alt