Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim dostum beğenmene teşekkür ederim nisanda daha sorunsuz bir anchor geecek

----------Eklendi @ 18:02:17 ---------- Yazıldı @ 18:01:52 ----------

vedaha hızlı olacak

Tepkiler: prorespect
tema efektini nasıl değiştirebilirim

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sen önceki sayfalarda üyelerin ne yazdığına bakmadın galiba

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sen önceki sayfalarda üyelerin ne yazdığına bakmadın galiba

----------Eklendi @ 21:06:08 ---------- Yazıldı @ 21:05:24 ----------

lan iki mesaj gitmiş

aa evet görmemişim kusura bakma

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bir daha olmasın

Mükemmmmmmmmmmeeeeeeelllllllllllllllllllll Elllerine Sağlık kardeşim ellerin Dert Görmesin

----------Eklendi 23.03.2012 @ 00:12:57 ---------- Yazıldı 22.03.2012 @ 23:19:59 ----------

hocam yazı fontunu değiştirebilirmiyim herşek çok güzel mükemmel ama yazı karekterleri sorun yaratıryor aşkım askim diye geliyor ve öylegidiyor herşeyi çok güzel ama bunun için değiştirmek istemiyorum bir çözüm önerirseniz çok mutlu olacam saygılarımla

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
eyyyyvallah kardeş sağol fontu değiştirmek için filpfont programını kullanabilirsin

eyyyyvallah kardeş sağol fontu değiştirmek için filpfont programını kullanabilirsin
hocam fontu değiştirecemde tamamen türkçe destekli orjinalfontu nasıl bulacam hangisini kullanacam bilmiyrum ve sistemdende değişecekmi yani aşkım yazdıgımda yine askim vb mi gidecek yardımcı olursan çok iyi olur acemiyim bu konularda yeni yeni öğreniyorum

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

yaa dostum şu anki fontzaten türkçe destekli sen aşkım yazınca niye askim gitsinki

olmuyor olmuyor hocam sitede olan 37 tükçe dil fontunu tektek yükledim denedim olmadı yollarken ve alırken yine aynı şey oluyıor ı lar i oluyor telefon yazma dili otomatikti türkçe yaptım ayarlardan yine aynı lütfen bir çözüm ayarlar çok çok ama çok güzel vazgeçmekte istemiyorum tek sorun bu yazı fontu

----------Eklendi @ 10:36:22 ---------- Yazıldı @ 09:42:26 ----------

lütfen ya bi çözüm

----------Eklendi @ 11:25:09 ---------- Yazıldı @ 10:36:22 ----------

hOCAM dediğin programla BerlinSans Roman ile sorun çözüldü galiba çok çok teşekkürler ellerin dert görmesin mükeemmmel üstü bir çalışma saygılarımla üstad ve kızmas isen bir sorum daha olcak mesaj bekleme süresii 1 den 0,5 e düşürmüşsün 0,3 veya 0,2 gibi değiştirebilirmiyim

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

rica ederim kardeşim sorununu çözmen çok iyi 0,3 falan yapılır da karışık kullandığım modu düzenleyip tekrar cfwye atmak gerek

rica ederim kardeşim sorununu çözmen çok iyi 0,3 falan yapılır da karışık kullandığım modu düzenleyip tekrar cfwye atmak gerek
Sence ben yapabilirmiyim O dediğini

----------Eklendi @ 11:48:40 ---------- Yazıldı @ 11:48:16 ----------

cuma namazına gidiyorum sayılarımla üstad

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Sence ben yapabilirmiyim O dediğini

----------Eklendi @ 11:48:40 ---------- Yazıldı @ 11:48:16 ----------

cuma namazına gidiyorum sayılarımla üstad

nfe kullanmayı bilmek gerekir ayrıca o modu iyice incelemek lazım 0,3 e falan düşürmek için zor yani Allah kabul etsin

fotoğraf veya video gizleme özelliği var mı?