Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye
Öncelikle oğuzhan'cım hayırlı olsun. Güzel olmuş.. Emeğine sağlık. Inşallah kendini iyice geliştirirsin.... :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sağol osmancım daha iyi işler çıkaracağım inşallah :)

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
ben şubat sonunu bekliyordum görünce şok oldum anlatılanlara göre harikaymış bende hafta sonu kurup yazarım zaten sana güven sonsuz geçmişte yaptıklarından belli ve emegine sonsuz teşekürler kardeşim.

Astrosman

Astrosman

Üye
ben şubat sonunu bekliyordum görünce şok oldum anlatılanlara göre harikaymış bende hafta sonu kurup yazarım zaten sana güven sonsuz geçmişte yaptıklarından belli ve emegine sonsuz teşekürler kardeşim.

oğuzhanın geçmiş sicili temizdir. Bir hatası olursa direk bana pm atın. :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

şok geçirtmeyi severim <3 :ehe evet yaa dayanamadım başladım yapmaya 4 günde bitti rica ederim ben teşekkür ederim güvenin için umarım güvenini boşa çıkarmam :)

----------Eklendi @ 20:51:46 ---------- Yazıldı @ 20:49:45 ----------

oğuzhanın geçmiş sicili temizdir. Bir hatası olursa direk bana pm atın. :oke:

hoop rıza baba :D

Astrosman

Astrosman

Üye

şok geçirtmeyi severim <3 :ehe evet yaa dayanamadım başladım yapmaya 4 günde bitti rica ederim ben teşekkür ederim güvenin için umarım güvenini boşa çıkarmam :)

----------Eklendi @ 20:51:46 ---------- Yazıldı @ 20:49:45 ----------

hoop rıza baba :D

hüsnü bağla kelepçeyi. :ehe Neyse muhabbete çevirmeyelim konuyu :)

SWEET DREAMS

Üye
bende şimdi indirdim kuruyorum telefonuma çok güxel görünüyor sçıkçası yorumlara da bakınca çok iyi bir cfw olmuş gibi duruyor :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
merak etme çok iyi bir cfw oldu kur ve sonucu yaz buraya :oke:

LoDoS.

LoDoS.

Üye
Emeğine Sağlık Dostum

kollayan

kollayan

Üye
şimdi yükledim bakalım deniyoruz.:hmmm

dj_onur

dj_onur

Üye
civciv kardeş sohbetler uygulamasını attıktan sonra ikon paketini uygula orasıfa anna ikon oluyor demedim

----------Eklendi @ 23:39:13 ---------- Yazıldı @ 23:38:18 ----------

cepten yazmak iyi olmuyor :) denedin diyecektim :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
civciv kardeş sohbetler uygulamasını attıktan sonra ikon paketini uygula orasıfa anna ikon oluyor demedim

----------Eklendi @ 23:39:13 ---------- Yazıldı @ 23:38:18 ----------

cepten yazmak iyi olmuyor :) denedin diyecektim :)

n9 ikonla anna ikon benzer sayılır kötü durmuyor sohbetler uygulaması

dj_onur

dj_onur

Üye
yok bu ikon paketini en son uygula hep gri olsun en son ikon paketini uygula demek istiyorum ben en son ikon paketini attım bu paketi en son attın sohbetler diğerleri ile uyumlu oldu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yok bu ikon paketini en son uygula hep gri olsun en son ikon paketini uygula demek istiyorum ben en son ikon paketini attım bu paketi en son attın sohbetler diğerleri ile uyumlu oldu

bende diyorum ki kötü durmuyo hiç ben anlamadım hatta bir fark olduğunu böyle güzel sorunu belirten de olmadı

dj_onur

dj_onur

Üye
gardas yeşil değil de diğerleri ile uyumlu olsun diye dedim kullandığın paketi cfw bitiminde bu diyorum 3 parti uygulama attığın zaman diğerleri ile uyumlu oluyor çoğu

----------Eklendi @ 23:53:44 ---------- Yazıldı @ 23:51:38 ----------

bu t9 un varya ben :) ikon paketini sohbetler uygulamasından sonra attığın zaman oda diğerleri ile aynı oluyor demek istiyorum daha anlamadıysan sözümü geri alıyorum :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
gardas yeşil değil de diğerleri ile uyumlu olsun diye dedim kullandığın paketi cfw bitiminde bu diyorum 3 parti uygulama attığın zaman diğerleri ile uyumlu oluyor çoğu

yeşil rengi severim :hmmm

dj_onur

dj_onur

Üye
tamam kardaş :) yeşil olsun varsın :)