Anchor Cfw v1.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
elinde başka bir cfw varsa ondan dosyaları çekip düzenlediğin fw ye atabilirsin :oke:

dj_onur

dj_onur

Üye
Kardes dosyaları blmyrm rambonun temz porttan yedekledm programlrnı fw clenerile. Benm fw yı actm gerı yukle dedm paketledm geri actm ekledm uygulamalar eklenmems gbi görunyr

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kardes dosyaları blmyrm rambonun temz porttan yedekledm programlrnı fw clenerile. Benm fw yı actm gerı yukle dedm paketledm geri actm ekledm uygulamalar eklenmems gbi görunyr

dediğin gibi yapabilirsin de birşeyi eksik yapmış olmalısın bir daha dene ve eksik birşey yapmadığına emin ol

dj_onur

dj_onur

Üye
Baska yolu warmıdır nfe ackken yapyorum ondan mı kapatsam bu seferde paketlemem sanrsam?

sem_sen

Üye

kamera sorununu v2.0 da düzelteceğim
v2.0 ı yaparken tek tek fontları deneyeceğim ve sorunsuz güzwl olan bir font seçeceğim
malesef petrol blue ve horizon black te değişiyor bunun nedeni temaların o ikon desteğine sahip olmamaları bu temaları da n9 ikonlu yapmayı düşünüyorum
tema efekti bence çok sade ama bunun yanında güzel de bende isterim çok süper tema efekti koymayı zaten cfw yi yaparken çok güzel bir tema efekti bulup denemiştim ama çok kasıyordu bu tema efekti çok kasmaz ayrıca çok abartılı bir efekt kullanınca ayriyetten operadan atma gibi bir sorun da oluyor. Bu yüzden bence tema efekti gayet iyi ve bu yönde başka bir şikayet gelmedi

Cfw kötü değil beni yanlış anlama hoşuma gitmeyen şeyleri söyledim sadece. ayrıca aslında haklısın tema efekti falan çok yoğun olunca ram düşük oluyor ve operadan atıyor. şu ana kadar bende hiç operadan atmadı. yani aslında çok güzel bir cfw yapmışsın. inşallah sorunları diğer versiyonda çözersin.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Cfw kötü değil beni yanlış anlama hoşuma gitmeyen şeyleri söyledim sadece. ayrıca aslında haklısın tema efekti falan çok yoğun olunca ram düşük oluyor ve operadan atıyor. şu ana kadar bende hiç operadan atmadı. yani aslında çok güzel bir cfw yapmışsın. inşallah sorunları diğer versiyonda çözersin.

yok seni yanlış anlamadım. sen beğenmediğin özellikleri veya sorunları dile getirmede özgürsün ki dile getirmen lazım benim bunları çözmem için v2.0 ile bu cfw çok daha iyi olacak. :oke:

• Beğen
Tepkiler: sem_sen

sem_sen

Üye

yok seni yanlış anlamadım. sen beğenmediğin özellikleri veya sorunları dile getirmede özgürsün ki dile getirmen lazım benim bunları çözmem için v2.0 ile bu cfw çok daha iyi olacak. :oke:

beni yanlış anlamamana çok sevindim ben cfw yi eleştirdim ki bir daha hata yapmayasın diye :) cfw yapımında sana kolay gelsin kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
dj_onur

dj_onur

Üye
Civciv kardes cfwlerde arayanın adını söyle özellgı ykmu yada mesaj okuyucu veya sesli komut özellgi kaldrldgndan mi?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
normalde olur ama cfw yi yapan isterse kaldırabilir

dj_onur

dj_onur

Üye
Hmm.. :) tamam isi çözdm nokia cooker daha saglklı ondan fw yapmak ındrdm fw de ses dosyaları silınms kurdugumda ama fırware cleanerde görunyr ama cokeer den acnca geri fırware cleanerle atmayı basardm ama paketleyp atmadm :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Hmm.. :) tamam isi çözdm nokia cooker daha saglklı ondan fw yapmak ındrdm fw de ses dosyaları silınms kurdugumda ama fırware cleanerde görunyr ama cokeer den acnca geri fırware cleanerle atmayı basardm ama paketleyp atmadm :D

hadi bakalım sorunu çözdün inşallah başka sorun yaşamazsın hadi kolay gelsin :)

dj_onur

dj_onur

Üye
Saglam orjnal bi port olsa ugrasmam da arayanı söyle özelli canmı sktı actm ses yarya indi ondan dosyayı geri atmam gerekyr :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Saglam orjnal bi port olsa ugrasmam da arayanı söyle özelli canmı sktı actm ses yarya indi ondan dosyayı geri atmam gerekyr :D

arayanın ismini söyle senin için çok önemli mi

dj_onur

dj_onur

Üye
Cok saçma olyr bi özellk ekleym drken kaldryrlar anlamsz kıllandm kaldrdm fw yi kendmce edtlemstm tekrar edt yapp programları gerı atp yakn zamanda flas atacagm ;) ses komutunu kaldrdysan bi baksana senn fw de calsyrmu? Arayan ismi weya ses komuları

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Cok saçma olyr bi özellk ekleym drken kaldryrlar anlamsz kıllandm kaldrdm fw yi kendmce edtlemstm tekrar edt yapp programları gerı atp yakn zamanda flas atacagm ;) ses komutunu kaldrdysan bi baksana senn fw de calsyrmu? Arayan ismi weya ses komuları

işte bu yüzden bizler kendi cfw mizi yapıyoruz. Her cfw yapan insan kendi zevkine göre yapar aslında. :oke: benim cfw de ses komutları var ama arayanın ismini söyle yok

dj_onur

dj_onur

Üye
Arayann adını nasl sldn ki? :D Dosyalarnı nasl bulcm onun acaba sildigne göre yerinı blmen lazm :Dbeni aydnlat sana zahmet

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Arayann adını nasl sldn ki? :D Dosyalarnı nasl bulcm onun acaba sildigne göre yerinı blmen lazm :Dbeni aydnlat sana zahmet

silmedim ki :ehe yani bende yok baştan beri yoksa var da ben mi yerini bilmiyorum :hmmm

dj_onur

dj_onur

Üye
Ksmen cevabı buldm msj okuyucu olmadgndan da olmazmıs dj matrx öle yazms.N8 klavyede mini qwerty sorunu mu warya bde onu bulmam lazm :D oda slnms :D

Üst Alt