Anchor Cfw v1.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010

Sponsorlu Bağlantılar

karikaturizma

karikaturizma

Üye

bir tek haritalar klasörünün ismiyle ekstra klasörünün ismi bozuk çokıyo. o klasörlerin ismi de telefondan değiştiriliyo. ama klasörlerin ismini düzeltmenin yolunu buldum gibi v2.0 da deneyeceğim. :oke:

matrixmenudata.xml nin olduğu yerde 01 klasörü var. bir de 14 oluşuyor türkçe dil eklediğin zaman. 14 klasöründe Maps ve extranın tanımı olmadığı için yazılar bozuk:) 01 klsöründekini incele 14 e göre uyarla ordaki iki satırı:)

Hayırlı olsun bu arada.:)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

matrixmenudata.xml nin olduğu yerde 01 klasörü var. bir de 14 oluşuyor türkçe dil eklediğin zaman. 14 klasöründe Maps ve extranın tanımı olmadığı için yazılar bozuk:) 01 klsöründekini incele 14 e göre uyarla ordaki iki satırı:)

Hayırlı olsun bu arada.:)

yöntemi öğrendim zaten yine de sağol :)

sem_sen

Üye
bazı hoşuma gitmeyen şeyler var bunları belirtmek istiyorum
kamera dokunmatik simgesi çalışmıyor (bu çok önemli değil zaten kullanmıyorum)
fontu beğenmedim(bunu öncesinde söylemiştim)
cfw ye gömdüğün petrol blue ve horizon black temalarında ikon değişiyor :s
tema efekti çok sade olmuş gibi

sevmediğim şeyler bunlar inşallah bunları çıkaracağın diğer versiyonda düzeltirsin :oke:

dj_onur

dj_onur

Üye
Ya bu cfw de sarj az mı gidyr yksa pskoljk mi? :D

----------Eklendi @ 20:55:26 ---------- Yazıldı @ 20:55:10 ----------

Cfw drken genel olarak

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bazı hoşuma gitmeyen şeyler var bunları belirtmek istiyorum
kamera dokunmatik simgesi çalışmıyor (bu çok önemli değil zaten kullanmıyorum)
fontu beğenmedim(bunu öncesinde söylemiştim)
cfw ye gömdüğün petrol blue ve horizon black temalarında ikon değişiyor :s
tema efekti çok sade olmuş gibi

sevmediğim şeyler bunlar inşallah bunları çıkaracağın diğer versiyonda düzeltirsin :oke:

kamera sorununu v2.0 da düzelteceğim
v2.0 ı yaparken tek tek fontları deneyeceğim ve sorunsuz güzwl olan bir font seçeceğim
malesef petrol blue ve horizon black te değişiyor bunun nedeni temaların o ikon desteğine sahip olmamaları bu temaları da n9 ikonlu yapmayı düşünüyorum
tema efekti bence çok sade ama bunun yanında güzel de bende isterim çok süper tema efekti koymayı zaten cfw yi yaparken çok güzel bir tema efekti bulup denemiştim ama çok kasıyordu bu tema efekti çok kasmaz ayrıca çok abartılı bir efekt kullanınca ayriyetten operadan atma gibi bir sorun da oluyor. Bu yüzden bence tema efekti gayet iyi ve bu yönde başka bir şikayet gelmedi

----------Eklendi @ 21:42:57 ---------- Yazıldı @ 21:41:05 ----------

Ya bu cfw de sarj az mı gidyr yksa pskoljk mi? :D

----------Eklendi @ 20:55:26 ---------- Yazıldı @ 20:55:10 ----------

Cfw drken genel olarak

valla bence psikolojik çünkü çok çok abartılı şarj yiyecek görsellik kullanmadım benim en fazla 2 gün falan gidiyo şarjım :oke:

dj_onur

dj_onur

Üye
Günde kaç flash dan snrası skntı yapar yada sık sık flas atmak skntı yapar mı?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Günde kaç flash dan snrası skntı yapar yada sık sık flas atmak skntı yapar mı?

hiçbir sıkıntı yapmaz ben Kabız Civciv Cfw ve bu cfw de bir günde abartmıyorum 25 kez flash attığım oldu tek tek modları denediğim için ve telefonum hala sapasağlam :oke:

dj_onur

dj_onur

Üye
Saol kardes :D dun bi fw yi modlaym dedm 10 kez flasladm korktm cokecek die bazı modlar uyumsz oldu tl aclmaz oldu genel olark cfw de c6 portunda sarj az gdyo gbi yada cok kurdaladgmdan mi :D ofw de 4 gun ve uzeri gdyrdu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardes :D dun bi fw yi modlaym dedm 10 kez flasladm korktm cokecek die bazı modlar uyumsz oldu tl aclmaz oldu genel olark cfw de c6 portunda sarj az gdyo gbi yada cok kurdaladgmdan mi :D ofw de 4 gun ve uzeri gdyrdu

benim ofw de 3 gün gidiyodu ben çok yoğun kullanıyorum ya özellikle internete çok giriyorum yine de iyi dayanıyo hatta şuanda mobilim :)

dj_onur

dj_onur

Üye
Sarj benm icn önemli gerekrse ofw ye dönerm ya hewesmı alaym da :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Sarj benm icn önemli gerekrse ofw ye dönerm ya hewesmı alaym da :D

benim içinde önemli de benim şarj gayet iyi gidiyo zaten bir de para biriktirip orjinal yeni bir batarya alcam üff süper olcak :D

dj_onur

dj_onur

Üye

benim içinde önemli de benim şarj gayet iyi gidiyo zaten bir de para biriktirip orjinal yeni bir batarya alcam üff süper olcak :D

100 tl tam orjnal nokia shopta :D kaliteli baska al normal pyasada 15-20 tl arası satlan btaryayı ben benm tlfn toptancsndan 7 tl ye aldm orjnal gbı gdyo orjnlı kullanmyrm ble :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
100 tl tam orjnal nokia shopta :D kaliteli baska al normal pyasada 15-20 tl arası satlan btaryayı ben benm tlfn toptancsndan 7 tl ye aldm orjnal gbı gdyo orjnlı kullanmyrm ble :D

hacı naptın sen :D 100 çok ben nokia shop a sordum 55 dediler :emzik: çakma almak istemiyorum şarjıiyi gidiyodur belki ama ben çok yoğun kullanıyorum telefonla çok konuşurum , mesajlaşırım, internete girerim haliyle teefon biraz ısınıyo yan sanayi bataryalarda çok ısınınca patlma gibi bir durum oluyormuş bir ara yan sanayi almayı düşündüm de sonra biraz araştırınca bunları öğrendim ve tırstım biraz :)

dj_onur

dj_onur

Üye
Kayseripark nokia shop drek nokıa yani trkcll timde satılanlarda kaliteli cakma gözumle gördm :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kayseripark nokia shop drek nokıa yani trkcll timde satılanlarda kaliteli cakma gözumle gördm :D

bende tim e fiyatını sormayı düşünüyodum ya çakmaymış :) neyse ben parayı biriktirmeye başlayayım :)

dj_onur

dj_onur

Üye
Kardes orji. Btaryanı kullan ckar tak ckar tak yalama olur arka kapak :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kardes orji. Btaryanı kullan ckar tak ckar tak yalama olur arka kapak :D
arka kapak konusunda dertliyim ya ilk aldığımda hemen kıeıldı kalemi durmaz oldu yeni arka kapak aldım başta iyiydi yine durmuyo :(

dj_onur

dj_onur

Üye
Hım..Ben dkkatlı ve az kapagı acyrm 5 ay oldu alalı kalemi de hc kullanmyrm :D kmple kasa seti al ustnde gelen kadar olmasada kaliteli ;)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
orjinal kapakta pahalı ya adam gibi yapmıyolar sonra uğraşıyoz böyle

dj_onur

dj_onur

Üye
Civciv kardes benm kendme özel modladgm baska arkadasn yaptı fw war bazı orjnal programları silmıs mesaj okuyucu arayanın adını söyleme bırkac daha orjnal programları fw me entegre etmek ıstyrm nasl yapablrm?

Üst Alt