Anchor Cfw v1.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010

Sponsorlu Bağlantılar

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye

bir tek haritalar klasörünün ismiyle ekstra klasörünün ismi bozuk çokıyo. o klasörlerin ismi de telefondan değiştiriliyo. ama klasörlerin ismini düzeltmenin yolunu buldum gibi v2.0 da deneyeceğim. :oke:

Telefon Menüsünde ki Klasör İsimlerini Düzenlemenin 1. Yolu;

Menüdeki klasörlerin isimlerini değiştirmek istiyorsak Telefondan yeniden isimlendiriyoruz.

Klasör Konumlandırmak istiyorsak istediğimiz Klasörleri istediğimiz yere taşıyoruz.

İstediğimiz Bütün Menü Düzenlerini Tamamladıktan Sonra:

Telefonun Hafızasından; "C:\private\200113dd\content" klasöründen "matrixmenudata.xml" Dosyasını Bilgisayar'a Gönderiyoruz. Yazılımın içine "private\200113dd\content" Klasörüne Yerleştiriyoruz (Oradaki ile Değiştiriyoruz).

Artık Telefonda Format Sonrası Daima İstediğimiz Menü Düzeni oluşmuş oluyor.

Telefon Menüsünde ki Klasör İsimlerini Düzenlemenin 2. Yolu;

rofs2/private/200113DD/content/XX/matrixmenudata.dtd -> "XX = ülke kodu" (Türkiye için 14)

Notepad ile açtıktan sonra klasörlerin isimlerini göreceksiniz. Bunları burada değiştirip kaydediyoruz.

Örnek Resim:

Buldum gibi dediğin için yardım etmek istedim. Cfw'n güzel görünüyor ama devamını getirmeyi düşünüyorsan daha iyi Cfw'ler yapacağına inanıyorum açıkçası Başarılar :)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Telefon Menüsünde ki Klasör İsimlerini Düzenlemenin 1. Yolu;

Menüdeki klasörlerin isimlerini değiştirmek istiyorsak Telefondan yeniden isimlendiriyoruz.

Klasör Konumlandırmak istiyorsak istediğimiz Klasörleri istediğimiz yere taşıyoruz.

İstediğimiz Bütün Menü Düzenlerini Tamamladıktan Sonra:

Telefonun Hafızasından; "C:\private\200113dd\content" klasöründen "matrixmenudata.xml" Dosyasını Bilgisayar'a Gönderiyoruz. Yazılımın içine "private\200113dd\content" Klasörüne Yerleştiriyoruz (Oradaki ile Değiştiriyoruz).

Artık Telefonda Format Sonrası Daima İstediğimiz Menü Düzeni oluşmuş oluyor.

Telefon Menüsünde ki Klasör İsimlerini Düzenlemenin 2. Yolu;

rofs2/private/200113DD/content/XX/matrixmenudata.dtd -> "XX = ülke kodu" (Türkiye için 14)

Notepad ile açtıktan sonra klasörlerin isimlerini göreceksiniz. Bunları burada değiştirip kaydediyoruz.

Örnek Resim:

Buldum gibi dediğin için yardım etmek istedim. Cfw'n güzel görünüyor ama devamını getirmeyi düşünüyorsan daha iyi Cfw'ler yapacağına inanıyorum açıkçası Başarılar :)

teşekkür ederim. :) 1. yolu biliyordum. Ama private klasörü boştu. oyüzden 1. yöntem işe yaramıyor. 2. yöntemi de The_Kont abim söylemişti. Ama cfw yi bitirip upload yaptıktan sonra öğrenmiştim. o yüzden hemen denemek istemedim v2.0 da deneyeceğim.

----------Eklendi @ 16:14:18 ---------- Yazıldı @ 16:13:50 ----------

yavaş yavaş bu işleri öğreniyorum. inşallah çok daha iyi işler çıkaracağım. :)

• Beğen
Tepkiler: Pesimistt5

Ali Emre Çirik

Üye
tek hata var o da kamera çek'e bastığında çekmiyor o da çok önemli bir hata değil, bu arada c7 fontu yakışır bu cfwye

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
tek hata var o da kamera çek'e bastığında çekmiyor o da çok önemli bir hata değil, bu arada c7 fontu yakışır bu cfwye

aa evet o hatayı farkettem v2.0 da düzeltirim onu :oke: c7 fontunda yazıda sorun oluyor mu yani seçenekler seçene... gibi mi görünüyor?

dj_onur

dj_onur

Üye
Favori kartvizit anna ikon modu nu bulamadm. Linki war mı?

sem_sen

Üye
ellerine sağlık güzel görünüyor yarın deneyip sonucunu yazarım

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye

c7 fontunda yazıda sorun oluyor mu yani seçenekler seçene... gibi mi görünüyor?

Ben yaptığım Fw'de C6 Orjinal Fontunu kullanmıştım Seçenekler yazısı Sorunsuz ancak 6 Sayfa Mesaj İfadesi Eklersen sorun oluşuyor bu mesaj ifadeleri bu font ile uyumlu çalışmıyor. Kullanıyorsan sorun olur.

Örnek Resim:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaptığım Fw'de C6 Orjinal Fontunu kullanmıştım Seçenekler yazısı Sorunsuz ancak 6 Sayfa Mesaj İfadesi Eklersen sorun oluşuyor bu mesaj ifadeleri bu font ile uyumlu çalışmıyor. Kullanıyorsan sorun olur.

Örnek Resim:

gülücüklerin sorunsuz olması önemli deneye deneye güxel bir font bulurum

Ali Emre Çirik

Üye
c7 fontunda hiçbir sorun yok bildiğim kadarıylada 6 sayfa işaretlerde falanda sorun olmuyor

Ali Emre Çirik

Üye
kabız fwni değerlendirmek gerekirse:
iyi yönleri:
1- müzik player 15.2
2-n9 ikonlarını kullanmışsın bu çok hoşuma gitti.
3-tema efektlerinde hiçbir sorun yok
kötü yönleri:
1-küçük qwerty klavyede sorun var bi bak ( geçici bir sorun ben swype kullandım bunun için)
2-kamerada sorun var zaten belirtmiştim
3- bir de ileriki yapacağın fwde belle modunu kullanırsan süper olur

Symbian Modder

Üye
sana tavsiyem

Nokia Pure Font Kullan
Tema İsimlerini Düzenle
Symbian anna bildirimler ui'si kullan [benim fw'den alabilirsin]

şimdilik bu kadar eline sağlık temiz bi çalışma olmuş.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Guzel bir cwf emek harcanmis tesekkurler en kisa zamanda deneyip dusuncelerimi yazicam.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kabız fwni değerlendirmek gerekirse:
iyi yönleri:
1- müzik player 15.2
2-n9 ikonlarını kullanmışsın bu çok hoşuma gitti.
3-tema efektlerinde hiçbir sorun yok
kötü yönleri:
1-küçük qwerty klavyede sorun var bi bak ( geçici bir sorun ben swype kullandım bunun için)
2-kamerada sorun var zaten belirtmiştim
3- bir de ileriki yapacağın fwde belle modunu kullanırsan süper olur

1-küçük qwerty tüm c6 cfw lerde sorunlu maalesef onu kaldıracağım. :oke:
2-kameradaki sorunu v2.0 da çözerim.
3-daha önce hiç belle modlu cfw kullanmadım. merak ediyorum nasıl birşey. bir ara denerim ve hoşuma giderse belle modlu yapabilirim :emzik:

----------Eklendi @ 16:03:18 ---------- Yazıldı @ 16:02:02 ----------

sana tavsiyem

Nokia Pure Font Kullan
Tema İsimlerini Düzenle
Symbian anna bildirimler ui'si kullan [benim fw'den alabilirsin]

şimdilik bu kadar eline sağlık temiz bi çalışma olmuş.

sağol tavsiyelerini değerlendireceğim. Teşekkürler. :)

----------Eklendi @ 16:04:38 ---------- Yazıldı @ 16:03:18 ----------

Guzel bir cwf emek harcanmis tesekkurler en kisa zamanda deneyip dusuncelerimi yazicam.

rica ederim kurtuluş abi. dene ve sorun olursa bana bildir. :)

sem_sen

Üye
şimdi indiriyorum cfw yi bakalım bu da kabız civciv cfw kadar iyi mi

sem_sen

Üye
gerçekten çok güzel bir cfw olmuş sıkılmaya başlamıştım şu n8 tuş kildinden c5 tuş kilidi çok iyi olmuş yalnız fonttaki bu seçenkelerin seçenek... gibi görünmesini pek sevmedim bu yüzden bunu düzeltirsen çok iyi olur. Onun dışında gerçekten güzel bir cfw olmuş teşekkürler. :)

Üst Alt