Oğuzhan
Üye
http://www.maxicep.com/modifikasyon...es-kendi-fwsini-yapabilecek-utk4n-455791.html işte konu
bu biraz işine yarayabilir.
bir tek haritalar klasörünün ismiyle ekstra klasörünün ismi bozuk çokıyo. o klasörlerin ismi de telefondan değiştiriliyo. ama klasörlerin ismini düzeltmenin yolunu buldum gibi v2.0 da deneyeceğim.![]()

Telefon Menüsünde ki Klasör İsimlerini Düzenlemenin 1. Yolu;
Menüdeki klasörlerin isimlerini değiştirmek istiyorsak Telefondan yeniden isimlendiriyoruz.
Klasör Konumlandırmak istiyorsak istediğimiz Klasörleri istediğimiz yere taşıyoruz.
İstediğimiz Bütün Menü Düzenlerini Tamamladıktan Sonra:
Telefonun Hafızasından; "C:\private\200113dd\content" klasöründen "matrixmenudata.xml" Dosyasını Bilgisayar'a Gönderiyoruz. Yazılımın içine "private\200113dd\content" Klasörüne Yerleştiriyoruz (Oradaki ile Değiştiriyoruz).
Artık Telefonda Format Sonrası Daima İstediğimiz Menü Düzeni oluşmuş oluyor.
Telefon Menüsünde ki Klasör İsimlerini Düzenlemenin 2. Yolu;
rofs2/private/200113DD/content/XX/matrixmenudata.dtd -> "XX = ülke kodu" (Türkiye için 14)
Notepad ile açtıktan sonra klasörlerin isimlerini göreceksiniz. Bunları burada değiştirip kaydediyoruz.
Örnek Resim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buldum gibi dediğin için yardım etmek istedim. Cfw'n güzel görünüyor ama devamını getirmeyi düşünüyorsan daha iyi Cfw'ler yapacağına inanıyorum açıkçası Başarılar![]()
1. yolu biliyordum. Ama private klasörü boştu. oyüzden 1. yöntem işe yaramıyor. 2. yöntemi de The_Kont abim söylemişti. Ama cfw yi bitirip upload yaptıktan sonra öğrenmiştim. o yüzden hemen denemek istemedim v2.0 da deneyeceğim.
tek hata var o da kamera çek'e bastığında çekmiyor o da çok önemli bir hata değil, bu arada c7 fontu yakışır bu cfwye
c7 fontunda yazıda sorun oluyor mu yani seçenekler seçene... gibi mi görünüyor?Favori kartvizit anna ikon modu nu bulamadm. Linki war mı?
c7 fontunda yazıda sorun oluyor mu yani seçenekler seçene... gibi mi görünüyor?
ellerine sağlık güzel görünüyor yarın deneyip sonucunu yazarım

Ben yaptığım Fw'de C6 Orjinal Fontunu kullanmıştım Seçenekler yazısı Sorunsuz ancak 6 Sayfa Mesaj İfadesi Eklersen sorun oluşuyor bu mesaj ifadeleri bu font ile uyumlu çalışmıyor. Kullanıyorsan sorun olur.
Örnek Resim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
c7 fontunda hiçbir sorun yok bildiğim kadarıylada 6 sayfa işaretlerde falanda sorun olmuyor
kabız fwni değerlendirmek gerekirse:
iyi yönleri:
1- müzik player 15.2
2-n9 ikonlarını kullanmışsın bu çok hoşuma gitti.
3-tema efektlerinde hiçbir sorun yok
kötü yönleri:
1-küçük qwerty klavyede sorun var bi bak ( geçici bir sorun ben swype kullandım bunun için)
2-kamerada sorun var zaten belirtmiştim
3- bir de ileriki yapacağın fwde belle modunu kullanırsan süper olur

sana tavsiyem
Nokia Pure Font Kullan
Tema İsimlerini Düzenle
Symbian anna bildirimler ui'si kullan [benim fw'den alabilirsin]
şimdilik bu kadar eline sağlık temiz bi çalışma olmuş.

Guzel bir cwf emek harcanmis tesekkurler en kisa zamanda deneyip dusuncelerimi yazicam.

şimdi indiriyorum cfw yi bakalım bu da kabız civciv cfw kadar iyi mi