Analistlerden Yeni İddia : iPhone Mini

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Analistlerden Yeni İddia : iPhone Mini
Daha önce iPhone ile ilgili birçok iddia ortaya atan Topeka Capital Market analisti Brain White’ın yeni iddiası iPhone Mini. Brain White’a göre iPhone 5S’in Haziran ayında tanıtılmasının hemen ardından Apple, iPhone Mini’yi kullanıcılarına duyuracak.
iPhone Mini’nin arka kapağı farklı renk seçeneklerinde olacak ve plastik malzemeden üretilecek. iPhone 5S’in fiyatı 700-900$ arasında değişecekken, iPhone Mini’nin fiyatı ise 350-400$ arasında olacak. Ucuz iPhone, plastik iPhone, phablet iPhone derken şimdi de iPhone Mini dedikoduları gündemde yerini almış durumda. Bakalım Apple kanadından bu iddilara bir yanıt gelecek mi.

MrExpert

MrExpert

Üye
Olabilir muhtelen aynı zamn tanıtılır...

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Olması mümkün...
İnşallah kazık fiyatla gelmez de...:hmmm

fk555897

fk555897

Üye
Mini olunca ekran boyutunu ne kadar yapacaklar 3" mi.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
apple bana göre böyle bir telefon yapmaz samsungu taklit etti damgası vururlar kaldıki zaten telefonların ekranları küçük daha ne kadar küçültebilirlerki

tapatalk

tapatalk

Üye
Kac inc yapmayi dusunuyolar 2.1 ? Minisi geliyosa 4.8 inc iphone yoldadir ozaman

Artles

Artles

Üye
Saçma olur ekran boyutunu ayarlamak, bence Apple böyle bir işe kalkışıpta orjinalliğini bozmamalı.

rapman

rapman

Üye
Bu daha mantıklı.

iPandemonium

iPandemonium

Üye
iPad Miniyi nasıl çıkaramadılar isminin kabul edilmediğinden dolayı ,buda isimden kaybeder :d:

- - - Eklendi - - -

iPad Miniyi nasıl çıkaramadılar isminin kabul edilmediğinden dolayı ,buda isimden kaybeder :d:

aleranol

aleranol

Üye
iphone zaten mini bir telefon. minisinin çıkması komik olacaktır. en iyisi big olması.

MrExpert

MrExpert

Üye
iphone zaten mini bir telefon. minisinin çıkması komik olacaktır. en iyisi big olması.

"Mini" Lik Sadece Ekran Boyutu ile olmaz Performans Ve güç İlede olur... 4S veya 5 e "Mini" demek çok saçma olur ki S3 gibi bir cihazla kapışan 4s e mini demek çok çok saçma olur.

Takipçi Satın Al

Üst Alt