Apple'ın yeni iPhone 7 modelleri Gorilla Glass 5 ile sunulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple'ın yeni iPhone 7 modelleri Gorilla Glass 5 ile sunulabilir
Hem Galaxy Note7 hem de iPhone 7'nin Gorilla Glass 5 il sunulacağı kaydediliyor.....




Akıllı telefon pazarının güçlü isimleri Samsung ve Apple çok yakında yen akıllı telefon modellerini resmi olarak duyuracaklar. Samsung 2 Ağustos tarihinde Galaxy Note7 adındaki yeni bir üst seviye phablet modelinin duyurusunu gerçekleştirecek ve Eylül ayı başlarında da Apple'ın yeni iPhone 7 ailesi gün yüzüne çıkacak.



Bu akıllı telefonlar büyük merakla beklenirken, gelen bilgilere göre cihazların ortak bir noktası bulunacak. Bu da Corning'in kısa bir süre önce resmi olarak duyurduğu Gorilla Glass 5 adındaki teknolojisi olurken, yeni cihazların ekranları Gorilla Glass 5 ile oldukça dayanıklı olacak.

Corning, bu ürünün test sonuçlarını da paylaşmıştı ve bu test sonuçlarına göre de omuz ve bel arası mesafeden düşüşlerde %80 oranında dayanıklı bir yapı sunuyordu. Ayrıca çizilmeye karşı da oldukça dayanıklı olan Gorilla Glass 5, ilerleyen dönemde sunulacak çok sayıda akıllı telefonda da yer alacak.

Apple'ın iPhone 7 ailesinin iki akıllı telefondan oluşacağı belirtiliyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ya da Pro adı ile gelecek olan iki akıllı telefonun Eylül ayında duyurulacağı kaydedilirken, bazı kaynaklar iki değil üç farklı cihazın sunulacağını iddia ediyor.

Yeni cihazlar 4.7" ve 5.5" olarak eski modellerle aynı ekran büyüklükleri ile gelecek ve ayrıca Apple'ın yeni nesil A10 yonga setinden güç alacak. En az 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak olan akıllı telefonlar hakkında gelen bir başka iddia da 3.5mm kulaklık girişi içermeyecekleri şeklinde...

Apple'ın yeni iPhone 7 modelleri Gorilla Glass 5 ile sunulabilir
 


Üst Alt