Yeni iPhone X'in fiyat etiketi 899 dolara gerileyebilir!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Yeni iPhone X'in fiyat etiketi 899 dolara gerileyebilir!


Akıllı telefon üretiminin en önemli isimleri arasında yer alan ve adından söz ettiren Cupertino merkezli Apple firması, neredeyse tüm üretim ortaklarını 2018 yılı itibariyle değiştirmeyi ve farklı ortaklarla birlikte çalışmayı hedefliyor. Bu doğrultuda yoluna daha profesyonel ürünler ve daha düşük maliyetlerle devam etmek isteyen şirketten yeni bilgiler kamuoyuna sızdırıldı.

KGI Securities Apple analisti Ming-Chi-Kuo geçen hafta paylaştığı bilgiyle yeni nesil iPhone X modelinin maliyetinin ilk iPhone X modeline göre en az yüzde 10 oranında azalacağını belirtmişti. Bu bağlamda 5.8 inç genişliğindeki ekrana sahip olacağı düşünülen modelin fiyat etiketinin 899 dolardan başlayacağı öne sürüldü.

RBC Capital analisti Amit Daryanani tarafından yapılan açıklama da ise bu modelin birde 6.1 inç genişliğindeki panel üzerinde şekilleneceği versiyonu olacağı bu modelin fiyat etiketinin ise 99 dolar olacağı açıklandı.

Çerçevesiz OLED ekran üretiminin maliyetinde de bu bağlamda oldukça önemli bir düşüş görülürken, bu düşüşte haliyle cihazın fiyat etiketine yansıyacaktı. Bununla birlikte diğer tüm Apple markalı cihazlar için donanım üretimi gerçekleştiren firmaların da üretim maliyetini azaltmak adına çalışmalar yaptığını hatırlatalım.

Yeni nesil iPhone X modelinin 2018 yılının son çeyreği içerisinde tanıtacağı ve bu cihazla tüketicilerin ilgisini yeniden kazanmayı amaçlıyor.
 


Üst Alt