Haber Apple 2017'de İphone 7s, İphone 7s Plus ve Premium İphone 8 Modellerini Sunacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Apple 2017'de İphone 7s, İphone 7s Plus ve Premium İphone 8 Modellerini Sunacak


Apple'ın yeni İPhone modellerini Eylül ayında tanıtmansının ardından bir sonraki İphone için dedikodu kazanları kaynamaya başlamıştı. Söylentilerin büyük çoğunluğunun kaynağı olan KGI analisti Ming-Chi Kuo'dan bugün yeni bir iddia daha geldi. Bu ayın başlarında, KGI Securities'in süperstar Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın gelecek yıl üç iPhone modeli sunacağını söylemişti. Bu üç cihaz arasında İPhone'un onuncu yılını kutlayacak ve beklenen tüm yeni özellikleri, radikal tasarımı ile birlikte bünyesinde taşıyacak premium bir İphone 8 modelinin de bulunacağı belirtilmişti. İphone 8, 5.1 veya 5.2 inç ekrana sahip olacak ve Barclays analistlerine göre çerçevesiz bir tasarıma sahip olacak.

http://www.maxicep.com/kgi-iphone-8-kablosuz-sarj-ozelligi-ile-gelecek
KGI: İphone 8 Kablosuz Şarj Özelliği ile Gelecek
Ming-Chi Kuo şimdi Apple'ın 2017'de 4.7 inç ve 5.5 inç ekranlı modellerde iPhone 7s ve 7s Plus isimlerini kullanacağını iddia ediyor. Her iki modelde de LCD ekranlar kullanılmaya devam edecek ve Apple A11 işlemciden güç alacaklar fakat yeni iPhone'ların üçü de cam tasarıma sahip olacak. Bu tasarım üç yeni İPhone modelinin de hızlı şarj teknolojisini desteklemesini sağlayacak, metal gövde tasarımı ise hızlı şarj teknolojisini yavaşlatıyor. Kuo ayrıca Foxconn'un OLED ekranlı iPhone üretimine odaklanacağını ve dolayısıyla hızlı şarj teknolojisini Pegatron'un üreteceğini belirtiyor.

Yeni iPhone'ların metal kasadan cam kasaya geçmesinin nedenlerinden birinin kablosuz şarjı desteklemesine bağlı olduğuna inanıyoruz. Üstün bir performans sağlamak için, EMS tedarikçilerinin kablosuz şarj aletini geliştirmesi ve üretmesinin en uygun olduğuna inanıyoruz, çünkü kapsamlı testler yapılabilir. Hon Hai, OLED iPhone'u geliştirmek ve üretmek için birçok kaynağı kullanması gerektiğinden, Pegatron'un kablosuz şarj cihazının tek tedarikçisi olacağını umuyoruz. - Ming-Chi Kuo, KGI Securities Apple analisti
Apple'ın önümüzdeki yılın modellerinin üçünde de kablosuz şarj teknolojisini destekleyecek olması henüz netlik kazanmadı. Ming-Chi'ye göre gelecek yıl kablosuz şarj etme özellikleriyle gelen bazı iPhone mıdellerini 2018 yılı için daha geniş bir destek bekliyor olacak.
Apple 2017'de İphone 7s, İphone 7s Plus ve Premium İphone 8 Modellerini Sunacak
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bence seri değişebilir, artık iPhone serisi 7s-8 diye gitmeyebilir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
7s serisi ile 8 i aynı anda vermez bence biri ya ertelenir ya da atlanır direk 8 e gecebilirler mesela
 


Üst Alt