Anakart üzerindeki sarı nesne nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avcitalip

avcitalip

Üye
o sarı şeyleri bende hep merak etmişimdir,Samsung Monte kullandım ondada vardı,Samsung Chat 335 Kullandım Ondada vardı,s2 ve s3 te de var bunu s2 yi alınca telefon tamircisine soracağım:naughty:

bir tane arkadaş önceki yorumlarda gördüm harici anten takılabiliyor mu yazmış,hayırdır çanak anten'mi takacan ?:zuhaha:

bursa1616

bursa1616

Üye
    Konu Sahibi
o sarı şeyleri bende hep merak etmişimdir,Samsung Monte kullandım ondada vardı,Samsung Chat 335 Kullandım Ondada vardı,s2 ve s3 te de var bunu s2 yi alınca telefon tamircisine soracağım:naughty:

bir tane arkadaş önceki yorumlarda gördüm harici anten takılabiliyor mu yazmış,hayırdır çanak anten'mi takacan ?:zuhaha:

Onu soran benim yani konunun sahibi ayrıca mantıksız mı :zuhaha: Ayrıca saçmalamayın o sarı şeyin toplıcağı altın ne :) Ben olsam pırlantadan yapardım :)

yasinzz

Üye
derin dondurucudur o :D

- - - Eklendi - - -

derin dondurucudur o :D

c2007

Üye
RF Switch Connector,detaylı bilgi için google da arama yapmak için "C90-101-0004" yazabilirsiniz.(C90-101-0004,C90-102-0004 ve C90-103-0004)

avcitalip

avcitalip

Üye
Onu soran benim yani konunun sahibi ayrıca mantıksız mı :zuhaha: Ayrıca saçmalamayın o sarı şeyin toplıcağı altın ne :) Ben olsam pırlantadan yapardım :)

neticede ne olduğunu bilmiyoruz değil mi ? :D

bursa1616

bursa1616

Üye
    Konu Sahibi
evet :) buarada c2007 RF Switch Connector demiş ama nedir o :) ben baktım nete ama bişi bulamadım bilen var mı ?

avcitalip

avcitalip

Üye
evet :) buarada c2007 RF Switch Connector demiş ama nedir o :) ben baktım nete ama bişi bulamadım bilen var mı ?

ben biliyordum ama unuttum elektronik bir malzeme elektronik dersinde görmüştük ama ne olduğunu unuttum connector dediğine göre bağlantıyla alakalı birşeydir connect var içinde :D

bursa1616

bursa1616

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kesin bir çözüme ulaşamadık yardımcı olmak isteyenleri bekleriz :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaşlar kesin bir çözüme ulaşamadık yardımcı olmak isteyenleri bekleriz :)

ben yarın telefon tamircisi olan Erdoğan abime soracam o kesin bilir o bilemezse eski KVK elemanı olan Aşkın abime sorarım o kesin kesin bilir gibime geliyor...

size ne olduğunu söylerim :D

bursa1616

bursa1616

Üye
    Konu Sahibi
inş bekliyoruz :)

spy ghost

spy ghost

Üye
biri servislik olmayi goze alarak o seyi koparsin ve neyin sorun cikardigini soylesin belki boyle buluruz:P
evet vatandaşım olduğu nerden de belli :ehe bizdeki bu delilik olduktan sonra daha çok yaşarız

bursa1616

bursa1616

Üye
    Konu Sahibi
evet yok mu başka yorumu olan :)

ismail

ismail

Üye
TALIPAVCI vazgeçmiş sanırım :D

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Ana karttaki fanın 2 dişini çıkartırken kırdım. :ehe
Pc yavaşlamaya başladı. Fan soğutamıyormuki? :hmmm yada hava boşa gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt