Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen hemşire olarak doktorun onaylamadığı hiçbir şeyi yapamazsın kafana göre elbette kendi branşı ancak genel olarak doktora yardımcı olmaktır görevleri
doktorlar daha havalı artık adi heriflere soru sorunca bile cevap vermiyorlar ne demeye okuyorlar peki hastalara insan yerine koymadan muayene edip para almak için mi haram zıkkım olsun aldıkları onca para
onaylamadıgını yapamam ama her onayladıgını da yapmam meselayapmak zorun da da deılım
sende tıp denen şeyi oku sende havalanırsın
----------Eklendi @ 19:45:36 ---------- Yazıldı @ 19:44:31 ----------
bir hastanede doktorla papaz olmak hemşirenin alehinedir,doktora birşey olmaz ama hemşireyi yerler gerçekci olalım tuba
hıcte bısey olmaz
yapmayıp dıklendıgımde cok oldu
hıckımseyle sorunum olmadıgı sevıldıgım halde
ben dıklendıysem o doktorun egosunu sen dusun .d
hastanede yap bakalım unutma başhekimde bir doktor ben çok biliyorum yol verilen hemşire,herkes haddini ve boyunun ölçüsünü bilecek
ben 3 sene hastanede calıstım
ayrılırken bashekım bagrına basıyodu benı okadar sevılen bırıydım ona ragmen ısıme gelmeyenı doktorda olsa yaptıramaz bana
bazı seyler var senı doktor bıle kurtaramaz bunlara kendı krıterlerın dıyoruz
en basıtınden recetesız enjeksıyon yapılmaz
cok yap dyen oldu tartstm doktorla ama yapmadım bısey olsa ben demedım yap dese benım basıma kalcak sürün mahkemelerde
onun ıcın doktor benım amirim deıl her zamananladınız mı murat bey
ısıme gelınce zaten ben yaparım ona kalmadan ısımı
zaten ekıp ısı bu
ama egosunu tatmın etcek dıyede kendımı ezdırmem ezdırmedım de
doktor mu paşa paşa anlaşacakvarya burnundan getirir mesela doktor olsaydım benimle iyi geçinmen gerekirdi ben huzursuz olursam kimsede huzur bırakmam demek ki neymiş çağırınca gidiyormuşsun doktorla kıyaslama kendini reçeteni yazıverir tuba
tıp diğer hiçbir bölüme benzemez,o bölümden mezun kolayda etmezler adamı sen bilmiyor diyerek geçebilirsin ama biliyordur yani:=)
şimdi sen diyorsun ya yok bilmiyor yok etmiyor falan filan diye o zaman bende sana sorarım neden doktor olmadın tuba diyem buna ne cevap vereceksin
bir hemşire asla bir doktorla baş edemez nöbetleri pratisyen doktorla tuttuğun için onlara kendinle arana pek bi fark koymuyor gibisin ama adamın uzman olması durumunda aranızda baya fark olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?