pRime.
Üye
ya burda alacak olanların çoğu nokia diye almıyor MeeGo diye alıyor cihazı
Evet, aynen öyle.
ya burda alacak olanların çoğu nokia diye almıyor MeeGo diye alıyor cihazı
Opera Mobile yüklesem herhalde hiç bir web sitesinde kasmaz, sorun yaratmaz.. 
valla nonacığım haluk abinin dediği 2x i normalde geçiyor fakat flash yüklü sitelerde 2x daha başarılı demişti bana ki öylede olmalı fakat tam html5 ile kodlanmış bir sitede vs yapılsın istiyorum N9 şov çeksin o zaman ki yeni güncellemeler ile hel MeeGo 1.3 ile 350-400 puan yapar bizim tosun ki html5 ileri teknoloji artık adobe edge de bunun üzerine kuruldu, iphone ve wp7 ye gelicek edge yani bir nevi flash player olucak ama html5 kullanıcak o zaman N9 a da entegre edilir sistem fakat illa flash player istersen tweakflash tarzı bir şey depolara girmiştir bile
ben hala ümitli değilim 4 den ya hem tabletle uyumlu olucak hem telefonlarla biraa saçma olucak yani bence o zamanda bir şey yapamaz bk. Android 3.x çift çekirdeği destekliyorda ne oluyor 222puan alabiliyor sadece html5 den ki diğerleride boş durmaz onlarda gelişecek ama lg ye güncelleme konusunda güvenme derim ve doğubanka güveniyorsan haluk abinin yazdığını okumuş olmasın oraya sor istersen ama zamanı geçti 4 ile daha başka cihazlar gelir ki bir android cihazın 6 aydan fazla ömürü yok sürekli güncelleme yer mi bir sistem

4 gün sonra lansman var,görcez,Kaçık bi fiyat politikasıda uygulayacaklarını sanmıyorum ama..
Utku™;3718691' Alıntı:türkiyede 2000 tl olur en az![]()

1.100tl para verip nokianın en iyi telefonunu aldık ama nokia 6ay sonra koskoca n8'i çöpe attı.Çok kırıldım nokia.yıllardır nokia kullaniyorum ama bu bardağı taşıran son damla oldu.bir dahaki telefonum nokia olmayacak
Niye çöpe attı. Desteğini çektiğini mi açıkladı.
Niye çöpe attı. Desteğini çektiğini mi açıkladı.