Amazon Almanya, Nokia N9'u 619 Avro seviyesinden ön-siparişe aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu dağıtmak gibi olmasın ama Optimus 2X'ya çok kafam yattı.. LG çok satacak cihazı niye resmi olarak getirmezse artık.

Flash desteği olmayan iPhone4ü Flash içerikleri yüklemesine rağmen eziyordu web taramasında..:hmmm Opera Mobile yüklesem herhalde hiç bir web sitesinde kasmaz, sorun yaratmaz.. :hmmm

Neyse N9'a gelirsek N9'un stock web tarayıcısı bayağı başarılı, Opera Mobile ile farkı yok. Tek eksiği flash desteği. GPU hızlandırmayı güzel verimli kullanıyor gibi scrolling bayağı akıcı.

Symbian Anna tarayıcısına 10 üzerinden 5 , Androidinkine 10 üzerinden 6.5 verdim kendim. N9'unkine 10 üzerinden en az 8.5 vermek lazım tek eksiği flash desteği. Bir de ağır siteleri kaldırabiliyor mu onunla ilgili video görmedim.. Flash içeriklerde sorun yaratacak mı acep ileride flash desteği gelirse..

Uruloki

Uruloki

Üye
valla nonacığım haluk abinin dediği 2x i normalde geçiyor fakat flash yüklü sitelerde 2x daha başarılı demişti bana ki öylede olmalı fakat tam html5 ile kodlanmış bir sitede vs yapılsın istiyorum N9 şov çeksin o zaman ki yeni güncellemeler ile hel MeeGo 1.3 ile 350-400 puan yapar bizim tosun ki html5 ileri teknoloji artık adobe edge de bunun üzerine kuruldu, iphone ve wp7 ye gelicek edge yani bir nevi flash player olucak ama html5 kullanıcak o zaman N9 a da entegre edilir sistem fakat illa flash player istersen tweakflash tarzı bir şey depolara girmiştir bile

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
valla nonacığım haluk abinin dediği 2x i normalde geçiyor fakat flash yüklü sitelerde 2x daha başarılı demişti bana ki öylede olmalı fakat tam html5 ile kodlanmış bir sitede vs yapılsın istiyorum N9 şov çeksin o zaman ki yeni güncellemeler ile hel MeeGo 1.3 ile 350-400 puan yapar bizim tosun ki html5 ileri teknoloji artık adobe edge de bunun üzerine kuruldu, iphone ve wp7 ye gelicek edge yani bir nevi flash player olucak ama html5 kullanıcak o zaman N9 a da entegre edilir sistem fakat illa flash player istersen tweakflash tarzı bir şey depolara girmiştir bile

Android ice cream çıkınca büyük ihtimalle LG 2x için yayınlayacak. O güncelleme ile çift çekirdek performansı tamamen oturacak deniyor. Öyle bir şey olur mu acep düşüncesindeyim ama daha cihazı elime bile alamadım pff.

Uruloki

Uruloki

Üye
ben hala ümitli değilim 4 den ya hem tabletle uyumlu olucak hem telefonlarla biraa saçma olucak yani bence o zamanda bir şey yapamaz bk. Android 3.x çift çekirdeği destekliyorda ne oluyor 222puan alabiliyor sadece html5 den ki diğerleride boş durmaz onlarda gelişecek ama lg ye güncelleme konusunda güvenme derim ve doğubanka güveniyorsan haluk abinin yazdığını okumuş olmasın oraya sor istersen ama zamanı geçti 4 ile daha başka cihazlar gelir ki bir android cihazın 6 aydan fazla ömürü yok sürekli güncelleme yer mi bir sistem

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
ben hala ümitli değilim 4 den ya hem tabletle uyumlu olucak hem telefonlarla biraa saçma olucak yani bence o zamanda bir şey yapamaz bk. Android 3.x çift çekirdeği destekliyorda ne oluyor 222puan alabiliyor sadece html5 den ki diğerleride boş durmaz onlarda gelişecek ama lg ye güncelleme konusunda güvenme derim ve doğubanka güveniyorsan haluk abinin yazdığını okumuş olmasın oraya sor istersen ama zamanı geçti 4 ile daha başka cihazlar gelir ki bir android cihazın 6 aydan fazla ömürü yok sürekli güncelleme yer mi bir sistem

LG Online desteğe sordum, Optimus 2X için çıkış tarihi belli değilmiş, büyük ihtimalle satışa çıkmayacakmış :ah

Utku

Utku

Üye
türkiyede 2000 tl olur en az:vur

punisher123

punisher123

Üye
4 gün sonra lansman var,görcez,Kaçık bi fiyat politikasıda uygulayacaklarını sanmıyorum ama..

punisher123

punisher123

Üye
Uçuk olursa bende alamam,normal n8 civarında olursa almayı planlıyorum tasarımı,işletim sistemi çok güzeldi ama işte en önemli etken Fiyat..

pRime.

pRime.

Üye
Utku™;3718691' Alıntı:
türkiyede 2000 tl olur en az:vur

Yok yok en az 3000 tl. :)

----------Eklendi @ 23:29:33 ---------- Yazıldı @ 23:27:10 ----------

Hatta 4000 tl olacak diye duydum ben. :d:

Aege

Aege

Üye
1.100tl para verip nokianın en iyi telefonunu aldık ama nokia 6ay sonra koskoca n8'i çöpe attı.Çok kırıldım nokia.yıllardır nokia kullaniyorum ama bu bardağı taşıran son damla oldu.bir dahaki telefonum nokia olmayacak

kazoo_44

kazoo_44

Üye
1.100tl para verip nokianın en iyi telefonunu aldık ama nokia 6ay sonra koskoca n8'i çöpe attı.Çok kırıldım nokia.yıllardır nokia kullaniyorum ama bu bardağı taşıran son damla oldu.bir dahaki telefonum nokia olmayacak

Niye çöpe attı. Desteğini çektiğini mi açıkladı.

Aege

Aege

Üye
şimdiye kadar destek verdi de ne oldu 2tane güncelleme çıktı sadece ne bol uygulama ne de bol oyun gördük.

punisher123

punisher123

Üye
Oyun ve Uygulamayı nokia yapmıyor malesef,O geliştiricilerin işi ancak Onlarda pek hayırlı değil..

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Aege

Aege

Üye
nokianın yapmadığını biliyoruz herhalde.yapmamalarının en büyük nedeni nokia ama

WebStyle

WebStyle

Üye
Demek ki Türkiye ye 1400-1500 TL seviyesin de giriş yapacak diye tahmin ediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt