Haber Lenovo Vibe P1 akıllı telefon 5.000mAh batarya ile ön siparişe sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Lenovo Vibe P1 akıllı telefon 5.000mAh batarya ile ön siparişe sunuldu
Yakında ülkemizde de satışa çıkacak olan bir model lenovo vibe p1 bizzat kendim sordum :eller:

Amazon üzerinden Lenovo’nun yüksek kapasite batarya içeren akıllısı ön sipariş ile satışa sunuldu.

Akıllı telefon pazarı özellikle bu ayın başında oldukça hareketlenirken, Almanya, Berlin’de düzenlenen IFA 2015’de bir çok firma yeni akıllı telefon modellerini duyurdu. Sahne alan firmalardan bir tanesi de Lenovo olurken, firmanın yeni cihazı Vibe P1 resmi olarak duyuruldu.

http://www.maxicep.com/resim/vibe-b.png

Bu yeni akıllı telefon özellikle 5.000mAh bataryası ile dikkatleri üzerine çekerken, yüksek kullanım süresi ile batarya problemi yaşayan kullanıcılar için tasarlanmış.

Duyurunun üzerinden fazla zaman geçmeden cihaz Amazon üzerinden ön siparişe sunulmuş durumda. Akıllı telefon fiyatı da 359.99$ olarak belirlenmiş. Lenovo Vibe P1 akıllı telefonun dağıtımları ise Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Lenovo Vibe P1, 5.5″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Qualcomm’un 1.5Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 405 grafik işlemci içeren Snapdragon 615 yonga setinden güç almakta.

2GB sistem belleği içeren akıllı telefon 32GB dahili veri kapasitesi sunarken, bu kapasite daha da arttırılabiliyor. Lenovo Vibe P1’in arka yüzünde ise 13MP kamera bulunuyor ve ön kamerası da 5MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 5.1 Lollipop olarak belirlenmiş. Cihaz ayrıca parmak izi tarayıcısı da barındırıyor.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-batarya-ile-on-siparise-sunuldu-h205998.html

hikmet366

hikmet366

Üye
Snapdrogon 820 ile gelse daha iyi olur ve 35 dk da %80 şarj olurdu

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Ozellikleri dusukmus ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Orta seviye bir telefon F/p ürünü olacaktır tahminimce
Quick charge 3.0 daha yolu var

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
yurt dışı fiyatı 250-300$ arasında lenovo yıl sonuna doğru buraya getirecek bu cihazı sanırım

byAndroid

byAndroid

Üye
1000 lira üstü olmasın da satışı zor

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Üst Alt