Amazon Almanya, Nokia N9'u 619 Avro seviyesinden ön-siparişe aldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustif

mustif

Üye
evet aynen o

Uruloki

Uruloki

Üye
tamam o zaman N9 için yani sadece cihaz için 529 euro verecek faturayada aylık 59 euro ödeyecek değil mi

punisher123

punisher123

Üye
Beyler fiyatlar Çok uçuk gözüküyor dediğinize göre?

kaan dean

kaan dean

Üye
Hollandada webshoplarda satis fiyati olarak € 1207,00 olarak yazmislar

arkadasim asgari ucret 1300 euro kimseye satamaz bu site:))

----------Eklendi @ 12:20:46 ---------- Yazıldı @ 12:13:24 ----------

tamam o zaman N9 için yani sadece cihaz için 529 euro verecek faturayada aylık 59 euro ödeyecek değil mi

evet aynen o sekilde fiyatlar fakat simdi telefon piyasada olmadigindan fiyatlar degisken. N900 aldigimda hic para vermemistim bedavaya geldi aylik 39 euro fatura oduyordum bu sekilde olursa alinabilir ama hem telefona 529 euro vericem hemde 2 yil 60 euro odiycem IMKANNNNSIZZZZZZ

SOYLE OLUYOR :59 x 24 (AY) :1416 + 529 :1945 EURO

hangi deli bu parayi oder...?

pRime.

pRime.

Üye
burda 3000tl civarında bişey yapıyo :d: o fiyata kimse almaz

maxirabit

maxirabit

Üye
Tutupta o fiyata satmaya çalışsan fazla zekiiler olur,sahibinden gibi yerlere veren oluyor,200 € telefonu 1200 tlye satmaya çalışan ultra zekiiler,varsa oda olur.Olmaz demeyin.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
burda 3000tl civarında bişey yapıyo :d: o fiyata kimse almaz

Emin olma, ne kadar pahalıysa o kadar iyidir anlayışı olan bir ülkede yaşıyoruz. 4000 lirada olsa alan çıkar.

punisher123

punisher123

Üye
bkz İphone,İlk çıktığında iphone 4 2000 tl(ben 2700e kadar gördüm :D) üzeri seviyelerdeydi,Alanda oluyodu yani :hmmm

Uruloki

Uruloki

Üye
beyler zannımca 450-500euro arası olucak cihaz çünkü operatöler hep 520euro seviyesinden açıyor olayı biraz kâr koyduklarını düşünürsek dediğim fiyattan gelir bu arada istanbulda olanlar pazartesi günü nokia N9 u tanıtacak gidebilirler

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
beyler zannımca 450-500euro arası olucak cihaz çünkü operatöler hep 520euro seviyesinden açıyor olayı biraz kâr koyduklarını düşünürsek dediğim fiyattan gelir bu arada istanbulda olanlar pazartesi günü nokia N9 u tanıtacak gidebilirler

Galaxy S2 alma fikrinden vazgeçme derim :)

Uruloki

Uruloki

Üye
1200tl ye N9 mu 1600tl ye SGS2 mi o kadar para veremem eğer N9 o kadar pahalı olsaydı SGS2 alırım

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
1200tl ye N9 mu 1600tl ye SGS2 mi o kadar para veremem eğer N9 o kadar pahalı olsaydı SGS2 alırım

Optimus 2X tekno marketlere falan gelse, Optimus 2X'yı çok istiyorum bende..

Karşılaştırma videosunda iPhone 4'ü web tarayıcı konusunda ezip geçiyordu..

Uruloki

Uruloki

Üye
bak o da süper cihaz ama lg getirmedi yoksa performansta sgs2 yi yiyor cihaz bu arada androidtelefonları diye site var orda 1250tl idi tabi ne kadar güvenebilirsen sitelere

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
bak o da süper cihaz ama lg getirmedi yoksa performansta sgs2 yi yiyor cihaz bu arada androidtelefonları diye site var orda 1250tl idi tabi ne kadar güvenebilirsen sitelere

Sorun orda, güvenemiyorum. Bimeks'e falan gelse, hiç durmam koşa koşa alırım.

Uruloki

Uruloki

Üye
adamın dükkanı sakaryada bizim burda eğer dediğim gibi bir durum olursa ben gidicem oraya bakalım garanti filan nasıl oluyor diye

saruman_me

saruman_me

Üye
adamın dükkanı sakaryada bizim burda eğer dediğim gibi bir durum olursa ben gidicem oraya bakalım garanti filan nasıl oluyor diye
doğu bankta 1100 kadar düştü hasan kayıtlı ve sıfır..

kaan dean

kaan dean

Üye
galaxylerle ugrasip sonrasinda pisman olmayin derim:) bakiniz yeni nesil n9 ve n950 modellerle cosacak

Uruloki

Uruloki

Üye
ya burda alacak olanların çoğu nokia diye almıyor MeeGo diye alıyor cihazı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

sakarya'nın neresinde??
Twitter falan var mı sende??( kesin vardır:ehe)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt