cinowski
Üye
always ..::SX1::.. always
slm arkadaşlar ben yaklaşık 2.5 senedir sx1 kullanıyorum. Birçok telefon kullandım ama sx1 kadar kullanılabilr bi telefon görmedim. Tema yüklenmediğini öğrendiğimde yıkılmıştım. Ama Cmert Nurani ve Brothers54 Fw lerini yükledim. adeta coşturdum telefonu...birçok java ve symbian yükledim telefonuma... inanılmaz menunum telefonumdan... hangi akıl bu telefonu satıp başka bi telefon alır şaşarım... Sürekli Fw yükleyebildiğiniz bi telefondan nasıl bıkılır bunu da anlamış değilim(yani sürekli yenilenen bi telefondan). sx1 fan olarak ve uzuuuuuun zaman önce nette gezinirken bu site gözüme çarptı. gerçekten sx1 için bulduğum en güzel site. emeği geçen herkese eğğğwallaah. fw leri sürekli tkip ediyorum. yanlız bi yorum yapmak istiyorum gerek CMERT olsun gerek NURANİ ossun sx1'i yaşatan adamlara bi eleştiride bulunmak istiyorum. arkadaşlar fwler çok sıkı iyi ama bütün FW lerde sorunlar yaşadım. tema olsun ses sorunu olsun SX1 in kitlenmesi olsun hafız kartı problemi olsun...... bunlara rağmen sizin Fwlerinizi büyük bi zevkle kullanıyorum. size söylemek istediğim şu: geçenlerde bi rus sitesinde bir FW gördüm gerçekten müthişti (gerçi kullanmadım ama
) çok sağlam bi FW bekliyorum artık telefonumu farklı şekilde görmemi sağlayacak(yanlış anlamayın diğer FWler de iyidi hazırlayanlara çooook teşekkür ediyorum) yeni çıkacak olan nurani ve cmert ten haberim yok ama ne demek istediğimi anlattım sanırım. Zahmet edip de bu yazıyı okuyan kardeşlerime teşekkür ediyorum beni bilgilendireceğinizden ve ilgileneceğinizden eminim. Teşekkürler
:
:
:
) çok sağlam bi FW bekliyorum artık telefonumu farklı şekilde görmemi sağlayacak(yanlış anlamayın diğer FWler de iyidi hazırlayanlara çooook teşekkür ediyorum) yeni çıkacak olan nurani ve cmert ten haberim yok ama ne demek istediğimi anlattım sanırım. Zahmet edip de bu yazıyı okuyan kardeşlerime teşekkür ediyorum beni bilgilendireceğinizden ve ilgileneceğinizden eminim. Teşekkürler
:
:
:
saate bakıom 1 saattir 17:30 hiç bi degişme yok