always ..::SX1::.. always

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cinowski

Üye
    Konu Sahibi
always ..::SX1::.. always
slm arkadaşlar ben yaklaşık 2.5 senedir sx1 kullanıyorum. Birçok telefon kullandım ama sx1 kadar kullanılabilr bi telefon görmedim. Tema yüklenmediğini öğrendiğimde yıkılmıştım. Ama Cmert Nurani ve Brothers54 Fw lerini yükledim. adeta coşturdum telefonu...birçok java ve symbian yükledim telefonuma... inanılmaz menunum telefonumdan... hangi akıl bu telefonu satıp başka bi telefon alır şaşarım... Sürekli Fw yükleyebildiğiniz bi telefondan nasıl bıkılır bunu da anlamış değilim(yani sürekli yenilenen bi telefondan). sx1 fan olarak ve uzuuuuuun zaman önce nette gezinirken bu site gözüme çarptı. gerçekten sx1 için bulduğum en güzel site. emeği geçen herkese eğğğwallaah. fw leri sürekli tkip ediyorum. yanlız bi yorum yapmak istiyorum gerek CMERT olsun gerek NURANİ ossun sx1'i yaşatan adamlara bi eleştiride bulunmak istiyorum. arkadaşlar fwler çok sıkı iyi ama bütün FW lerde sorunlar yaşadım. tema olsun ses sorunu olsun SX1 in kitlenmesi olsun hafız kartı problemi olsun...... bunlara rağmen sizin Fwlerinizi büyük bi zevkle kullanıyorum. size söylemek istediğim şu: geçenlerde bi rus sitesinde bir FW gördüm gerçekten müthişti (gerçi kullanmadım ama:biggrin: ) çok sağlam bi FW bekliyorum artık telefonumu farklı şekilde görmemi sağlayacak(yanlış anlamayın diğer FWler de iyidi hazırlayanlara çooook teşekkür ediyorum) yeni çıkacak olan nurani ve cmert ten haberim yok ama ne demek istediğimi anlattım sanırım. Zahmet edip de bu yazıyı okuyan kardeşlerime teşekkür ediyorum beni bilgilendireceğinizden ve ilgileneceğinizden eminim. Teşekkürler:ehe: :ehe: :ehe:

perfectlover

Üye
Hemen bilgilendireyim. Tema ve ses ile ilgili sorun yaşaman gayet doğal. Çünkü bu fwler zaten bunlar üzerinde değişiklikler yapmak için hazırlanmışlardır. Bunun dışında yukarıdaki görüşlerine hemen hemen hiçbir SX1 kullanıcısının karşı çıkması mümkün değil. SX1 bir tutkudur. Daha dün piyasaya çıkmış başka marka ve model pek çok telefondan iyidir. Rus FWsi diye bahsettiğin firmware hangisidir bilmiyorum ama sanırım Linuxden bahsediyorsun. Onun da bitmesine az kaldı. Yakında yeni özelliklere sahip telefonlarımız olacak.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
evet ruslar bayağı çoşmuşlar videoya zoom,ışık,sınırsız vb özellikler eklemişler bu fwyi bulup türkçeleştirebilen varmı????

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
alooooooooooooo nerde cevaplar kimse uğramaz oldu siteye

gulden_ufuk

Üye
sx1 müthiş ötesidir....

gulden_ufuk

Üye
süperdir o efsanedir

CooL'n'Quiet

Üye
devamlı donup duran dandik bi telefondur

perfectlover

Üye
devamlı donup duran dandik bi telefondur
Donması normal ama o kadar sık değil. Tabi sen aynı anda 3'ten fazla işlemi yaptırıyorsan, telefonun donması normal ama bunu işlemci hızını patchleyerek ve ram değerini maksimum hale getirecek şekilde bir patch yaparsan bu sorun da hallolur.

CooL'n'Quiet

Üye
Donması normal ama o kadar sık değil. Tabi sen aynı anda 3'ten fazla işlemi yaptırıyorsan, telefonun donması normal ama bunu işlemci hızını patchleyerek ve ram değerini maksimum hale getirecek şekilde bir patch yaparsan bu sorun da hallolur.

dostum bende sc1 kullandım bana anlatma bunları(:
3 işlem diosun
ders calısırken saate bakmak için masaüstüne koydugum bi telefon nasıl donar :D saate bakıom 1 saattir 17:30 hiç bi degişme yok :D
yolda gidiom cebimde donuyo alet :D yada kendi kendine reset atıyo
telefon gelio yes tusuna basamadan donuyo karsıdaki dio nie acmadın

basıma gelen kısmi örnekler...

ersoy

ersoy

Üye
ben şimdiye kadar nadir yaşadım bu donma olayını...

gulden_ufuk

Üye
don mas ne ya benimki domuz gibi gibi vallah

:::burak:::

:::burak:::

Üye
donmalar nadir olur ama birgün sx1 elinde kalırsa şaşma !!!!

fatih58

fatih58

Üye
Arkadaşlar sx1 çok karizma ve bi o kadar da sorunlu bir telefon.Ama bu sorunlar tüm sx1 lerde de olmuyor.Artık şansa kalmış bişey.Bne yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum.Telefonu ikinci el olarak almıştım,çok büyük korkularım vardı o zamanlar.Ama bu zaman zarfında o kadar az problem yaşadım ki,yani öyle ne habire dondu,ne reset çekti ne başka bişey.Ama bu sorunların hepsi de oldu.Yalnız normal seviylerde,abartılacak kadar değil.Normalde çok şansızımdır ama sx1 de şans benden yanaydı demekki.Ben bu alete aşık olmuştum ilk gördüğümde.Onu almak için neler çektiğimi bir ben bilirim.Ben böyle karizma bir alet daha görmedim.Ayrıca da mp3 çalmasına hala hastayım.Şuan yeni çıkan pek çok telefondan kat kat iyi mp3 ve radyo çalıyor.Bunu kimse inkar edemez.Sx1 le çok güzel günler geçirdik,ama her güzel şey gibi o da artık dönemini kapattı.Asla ölmedi,gönlümüzde yaşıyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt