Allah rizasi icin yardim edin c7im coktu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkan_karakose

Üye
    Konu Sahibi
Allah rizasi icin yardim edin c7im coktu
arkadaslar c7me belle yyuklerken herseyi tam yaptim ama dead phone usbyi isaretlemeyi unutmusum ve suan telim acilmiyor lutfern yardim edin yardimlarinizi bekliyorum

by*cambaz

Üye
allah rahmet eylesin
arkadaşım 800 900 liran çöp oldu
yeni önerdiğim telleri sıralayım
gio 700 galaxy ace

Jerkez38

Jerkez38

Üye
arkadaşım dead flash ile canlandırabilirsin tekrar aynı yönergeleri takip et

• Beğen
Tepkiler: spartuas
Ricochet

Ricochet

Üye
Hiçbirşey olmaz korkma kaya gibi sağlam o telefon.Tekrar dead flash at çalışır.

by*cambaz

Üye
downgrade yokk olmuo sadec e n8 de var

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar c7me belle yyuklerken herseyi tam yaptim ama dead phone usbyi isaretlemeyi unutmusum ve suan telim acilmiyor lutfern yardim edin yardimlarinizi bekliyorum
arkadasim dead phone isaretlemeden flash atamazsinki kesin yanlis birseyler yapmissindir.ama tekerardan anna yada tekrar belle yuklemeyi dene deadphone olarak emeinim cozulur.
yapamazsan yardim edebilirim.ama deadphone atarken siralama ve telefonun yonergelerini iyi izlemen gerekeri.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
benimde ilk yaptığımd öyle oldu, dead flashı işaretleyip tekrar dene :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum gecmis olsun ya...C7'de downgrade yok malesef dead phone da braz degişik o telefonda...bence ugrasma servise ver parası neyse yaptır yoksa zor o iş braz

TheMadness

TheMadness

Üye

arkadasim dead phone isaretlemeden flash atamazsinki kesin yanlis birseyler yapmissindir.ama tekerardan anna yada tekrar belle yuklemeyi dene deadphone olarak emeinim cozulur.
yapamazsan yardim edebilirim.ama deadphone atarken siralama ve telefonun yonergelerini iyi izlemen gerekeri.

Aynen zaten atılmaz dead. Fakat normal flash atmış olabilir ondada bir şey yok başka bir şey yapmış arkadaş.

----------Eklendi @ 17:06:21 ---------- Yazıldı @ 17:05:53 ----------

polluxea♪;4056348' Alıntı:
dostum gecmis olsun ya...C7'de downgrade yok malesef dead phone da braz degişik o telefonda...bence ugrasma servise ver parası neyse yaptır yoksa zor o iş braz

Değişik değil aynı. Konumdaki gibi yaparsa tekrar düzelir.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hala servise vermen taraftarıyım...cok ii degilsen bu konuda ugrasma bence daha da kötü olmasn sonra..yne de sana kalmıs tabii

Ricochet

Ricochet

Üye
eskiden 5800 ım vardı yapmadığım deney kalmamıştı hiçbişey olmamıştı,en az 200 kere flash attım.Forumda birsürü flash atma konusu var panik yapmadan güzelce oku ve yap olur.

spartuas

spartuas

Üye
  • Beğen
Tepkiler: by*cambaz
qsaw

qsaw

Üye
Her Zaman Suite Kullanma Taraftarıyım.Keşke Biraz daha sabretseydin Suiteye Düşerdi:nono:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kardeşim ne çöpü ne ölmesi ya benim telefon köpek gibi oldu dead yemeden normal güncellemiyor :D:D kaç kere üst üste flaş attım halen atıyorum istersen bağlanıp yapabiliriz :D:D

uruno

uruno

Üye
sakin ol dostum hallolucak.en kôtü bi telci 25 tl ye boxla yazılım atar sakin.

serkan_karakose

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bazı arkadaşlar dışında yorumlarınız için teşekkürler dün akşam gittim bi telefoncuya evde yapamadım başka bir programla annayı tekrar kurdu daha sonra bu siteden belle dosyalarını indirdim onu da bi güzel kurdu 10 liraya kapattım anlicanız yine de teşekkürler herşey için.

Re13eL

Re13eL

Üye
arkadaşlar bazı arkadaşlar dışında yorumlarınız için teşekkürler dün akşam gittim bi telefoncuya evde yapamadım başka bir programla annayı tekrar kurdu daha sonra bu siteden belle dosyalarını indirdim onu da bi güzel kurdu 10 liraya kapattım anlicanız yine de teşekkürler herşey için.
geçmiş olsun :) ucuza kurtarmışsın.

by*cambaz

Üye

bana laf geldi galiba :))

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
800 lira çöpte diyen adam sayesinde koptum ya bilip bilmeden her konuya atlamayın kardeşim dead atınca düzelceği belli dead phone u oraya boşa koymamışlar zamanında c6-01 i öldürmüştüm telefoncu 50 - 60 a yaparım dedi bana fazla geldi eve gidince dead attım düzeldi o günden sonra telefonları flaş manyağı yaptım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...