Allah rizasi icin yardim edin c7im coktu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgurde

Üye
o çöp oldu diyenlere ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim.
burası paylaşım yardım formu. yıkma moral bozma değil.
sanırım bu tarz yorum yapanlar beceriksizliklerine doymayıp çok telefonu çöp ettmiş olsalar gerek......

Emre-45

Emre-45

Üye
Telefon oneren arkadasin kafasi guzel heralde

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
telefon mort :D ben söylüyorum aga orjinal gibisi yok ;)

bir aceleci belleci daha pert oldu

allah rahmet eylesin
arkadaşım 800 900 liran çöp oldu
yeni önerdiğim telleri sıralayım
gio 700 galaxy ace

Sizin bu forumdan uzaklaştırılmanız gerek bence. Çünkü hiçbir flash bilgisi olmadan bu kadar saçma yorumlar yapabilen insanlara ne desek azdır . Dead flash kelimesine ingilizce bir sözlüğü ellerine alıp bakmalarını rica ediyorum 5 dk sürmez . Dead flash zaten ölü diye tabir ettiğimiz(güncelleme sırasında yarım kalma , hata verme yada flash atarken yaşanan kullanıcı kaynaklı sorunlar sonucu telefonun işlevini yitirerek açılmaması) telefonların yeniden eski işlevini kazanması için yapılır . Aslında sizi muhatap bile almamak gerekir. Kötü niyetli olduğunuzu düşünüyorum .

İmam Gazzali der ki :

Cahillerle Tartışmaya Girmeyin; Ben Hiç Yenemedim..

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye

Sizin bu forumdan uzaklaştırılmanız gerek bence. Çünkü hiçbir flash bilgisi olmadan bu kadar saçma yorumlar yapabilen insanlara ne desek azdır . Dead flash kelimesine ingilizce bir sözlüğü ellerine alıp bakmalarını rica ediyorum 5 dk sürmez . Dead flash zaten ölü diye tabir ettiğimiz(güncelleme sırasında yarım kalma , hata verme yada flash atarken yaşanan kullanıcı kaynaklı sorunlar sonucu telefonun işlevini yitirerek açılmaması) telefonların yeniden eski işlevini kazanması için yapılır . Aslında sizi muhatap bile almamak gerekir. Kötü niyetli olduğunuzu düşünüyorum .

İmam Gazzali der ki :

Cahillerle Tartışmaya Girmeyin; Ben Hiç Yenemedim..

:alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...