Allah rizasi icin yardim edin c7im coktu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qsaw

qsaw

Üye
800 lira çöpte diyen adam sayesinde koptum ya bilip bilmeden her konuya atlamayın kardeşim dead atınca düzelceği belli dead phone u oraya boşa koymamışlar zamanında c6-01 i öldürmüştüm telefoncu 50 - 60 a yaparım dedi bana fazla geldi eve gidince dead attım düzeldi o günden sonra telefonları flaş manyağı yaptım...
adı üstünde dead :eheBence bu deat flash bilgisayarda bios ayarları olduğu gibi teldeki bios ayarlarını sıfır layıp baştan yzıyor bana öyle geldi her soruna çare olduğuna göre..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
aynen öle ;)

mission01

mission01

Üye
800 lira çöpte diyen adam sayesinde koptum ya bilip bilmeden her konuya atlamayın kardeşim dead atınca düzelceği belli dead phone u oraya boşa koymamışlar zamanında c6-01 i öldürmüştüm telefoncu 50 - 60 a yaparım dedi bana fazla geldi eve gidince dead attım düzeldi o günden sonra telefonları flaş manyağı yaptım...

usta suan yardım lazıım. c6-01 dead modda yemiyor acılmıyor. herseyi denedim ama olmadı. verdiği tek tepki power tusuna basınca titremesi.

Türe

Türe

Üye
Dead :ehe

mission01

mission01

Üye
hayır, c6-01 modifiye anna yüklemesi sırasında oldu

mission01

mission01

Üye
c6-01'e kendi yazılımının modifiye olanını denedim

hakan_710

hakan_710

Üye
yanlış anlamışım tamm orjinal anna dosyalarını indir dead flash atmayı dene olmazsa team den yardımcı oluyum

mission01

mission01

Üye
olmuyo usta bi team bağlantısı kuralım

hakan_710

hakan_710

Üye
tmm msn de sorun var benm ama e-posta ile id ve şifreyi at. bakalım yapabileceğimiz bişey var mı

mission01

mission01

Üye
msn'i açtım bekliyorum

llovell

llovell

Üye
symbian anna nın son dosyalarını at deadla oluor bı arkadasta ole yapmıstı

SilentOne

SilentOne

Üye
neden downrage yi diyer telefonda yapamdılarsa artk sadece n8 de yaptılar acaba onda farklı rom mu kullanıyorlar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Bazı arkadaşlar çok yıkıcı konuşuyorlar bu ayıp bilmiyorsa bi insan atlamamalı. İçini ferahlatayım arkadaşım bizzat ben teli saçma sapan cwf ler yükleyerek bayağı hırpaladım.( Çökme , oturma , donma , ısınma vs vs :) ) Fakat aynı dosyaları tekrar bu sefer deadflahla flashla telefonun açılacaktır.

SilentOne

SilentOne

Üye
dead her zamn iidir :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye
telefon mort :D ben söylüyorum aga orjinal gibisi yok ;)

germir

germir

Üye
dead la kurtulur arkadaşım yalnız dead yaparken start komutunu veremiyosan ondan yemiyodur sıkıntı yapma düzelir

atakan25

atakan25

Üye
bir aceleci belleci daha pert oldu

germir

germir

Üye
aceleci belleci diyosunda adam anna yüklerken oldu diye ama açıkcası huylanmıyoda değilim c7 nin rm sini zorla yüklemeye çalıştımı diye yoksa kendi yazılımını yüklediği sürece ne yaparsa yapsın o cihaz kalkar ayağa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...