arkadasim dead phone isaretlemeden flash atamazsinki kesin yanlis birseyler yapmissindir.ama tekerardan anna yada tekrar belle yuklemeyi dene deadphone olarak emeinim cozulur.arkadaslar c7me belle yyuklerken herseyi tam yaptim ama dead phone usbyi isaretlemeyi unutmusum ve suan telim acilmiyor lutfern yardim edin yardimlarinizi bekliyorum
arkadasim dead phone isaretlemeden flash atamazsinki kesin yanlis birseyler yapmissindir.ama tekerardan anna yada tekrar belle yuklemeyi dene deadphone olarak emeinim cozulur.
yapamazsan yardim edebilirim.ama deadphone atarken siralama ve telefonun yonergelerini iyi izlemen gerekeri.
polluxea♪;4056348' Alıntı:dostum gecmis olsun ya...C7'de downgrade yok malesef dead phone da braz degişik o telefonda...bence ugrasma servise ver parası neyse yaptır yoksa zor o iş braz
allah rahmet eylesin
arkadaşım 800 900 liran çöp oldu
yeni önerdiğim telleri sıralayım
gio 700 galaxy ace

çöpe atma ben alırım demedi kötü düşünme şimdi
Amacın ne arkadaşım yardım edeceğine dediğin şeye bak![]()

geçmiş olsunarkadaşlar bazı arkadaşlar dışında yorumlarınız için teşekkürler dün akşam gittim bi telefoncuya evde yapamadım başka bir programla annayı tekrar kurdu daha sonra bu siteden belle dosyalarını indirdim onu da bi güzel kurdu 10 liraya kapattım anlicanız yine de teşekkürler herşey için.
ucuza kurtarmışsın.arkadaşlar bazı arkadaşlar dışında yorumlarınız için teşekkürler dün akşam gittim bi telefoncuya evde yapamadım başka bir programla annayı tekrar kurdu daha sonra bu siteden belle dosyalarını indirdim onu da bi güzel kurdu 10 liraya kapattım anlicanız yine de teşekkürler herşey için.
)