Allah Rızası İçin Şu Anna İkonlarını Tek Pakette Verebilecek Birisi Yok Mu??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ModderFurkan

Üye
    Konu Sahibi
Allah Rızası İçin Şu Anna İkonlarını Tek Pakette Verebilecek Birisi Yok Mu??
Arkadaşlar fs'den dosya indirmek bana göre eziyet..kaç kere denedim çıldırttı..Allah Rızası için indirip toplayan bi arkadaş upload edebilirmi??

nereharme

nereharme

Üye
Burda tüm paylaşımlar zaten Allah rızası için açılır dostum. Ajitasyon tavırlarla konu açmana gerek yok:off:

zaman5632

zaman5632

Üye
peki e7 iconları medya oyunlar bazıları olmuyor

emr-erock

emr-erock

Üye
Üşeniyosunuz 10'ar dakika ara bekelemeye veya modeminize reset atmaya.Allah Rızası için demen daha bi sinirlendiriyor insanları.Burada Herşey Zaten Allah Rızası İçin Yapılan Bedava Paylaşımlar.Adam üşenmesinde Dosyaları tek paket halinde upload etsin.Sen Üşendiğinden sanki çok acizsinde indiremiyorsun.''KUSURA BAKMAYIN ARKADAŞLAR.....''

Ali Emre Çirik

Üye
allah rızası için demene gerek yoktu :)

ammarakca

ammarakca

Üye
kardeş ben tek paket olarak uplond ederdim lakin bunda kul hakkına ihlal var onun için kaynaktan verdim yoksa verirdim
Emeğe saygım sonsuz...

zaman5632

zaman5632

Üye
kardeş ben e7 icon paketi indirdim ama bazıları uygulanmıyor yani (Medya,Kamera,Klasörler.işlemkaydı vb.) bunlar e7 iconu olmuyor paket halinde indirdiğime rağmen......:hmmm

ammarakca

ammarakca

Üye
kardeş ben e7 icon paketi indirdim ama bazıları uygulanmıyor yani (Medya,Kamera,Klasörler.işlemkaydı vb.) bunlar e7 iconu olmuyor paket halinde indirdiğime rağmen......:hmmm
e7 iconları tam olarak verilmiyor ya o iconlar yoktur kardeşim

zaman5632

zaman5632

Üye
5800 kullanıyorum symbian^3 temaları nasıl düzenleyebilirim veya nasıl uyumlu hale getiririm yüklediğim zaman ortası beyaz oluyor yardım edebilrmisin lütfennn

zaman5632

zaman5632

Üye
svg dosyarını nasıl mif yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt