Yardım ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ YARDIM ETSİN ARTIK!!!

Sponsorlu Bağlantılar

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
driverini kurdun mu

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
bütçe genişse msi oyuncu laptopları var

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
yanan ekran kartı dediğin de ob yani hiç ekran kartı yokmuş direk anakarttan alıyo görüntüyüdriverini kurarsan şimdikinin geçer

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yanan ekran kartı dediğin de ob yani hiç ekran kartı yokmuş direk anakarttan alıyo görüntüyüdriverini kurarsan şimdikinin geçer
driveri kur derken ?parayı takmadan önerileri alalım :D gerekirse banka soyarız birlikte :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
driveri kur derken ?parayı takmadan önerileri alalım :D gerekirse banka soyarız birlikte :D

al bunu kurpara lazım değil ama istersen banka soyarız :eller::kro2:

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Eğer yeni PC almakta kararlıysan da 2954 TL ye seni 10 yıl götürebilecek bir kasa :oke:

Banka soymak için plan yapalım bu arada :kro2:

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

al bunu kurpara lazım değil ama istersen banka soyarız :eller::kro2:
Ya bi ekran kartı için sitesinden bişi kurdum ekran gelmedi güvenli modda geri kurtardım da oldu sorun çıkmasın ?MAŞALLAH herkes ne meraklıymış :polis:soyguna:polis: :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Ya bi ekran kartı için sitesinden bişi kurdum ekran gelmedi güvenli modda geri kurtardım da oldu sorun çıkmasın ?MAŞALLAH herkes ne meraklıymış :polis:soyguna:polis: :D
çıkmaz ztn çıkarsa herkesin önerdiği format çözümünü yaparsın ;)
çıkmaz ztn çıkarsa herkesin önerdiği format çözümünü yaparsın ;) bu nvidianın kendi verdiği driver

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi dediğim gibi gene gitti ekran tekrar sistem kurtardım ya

Üst Alt