Yardım ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ YARDIM ETSİN ARTIK!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ALLAH RIZASI İÇİN BİRİ YARDIM ETSİN ARTIK!!!
Arkadaşlar bilgisayarımdan nefret etmeye başladım.Bikere eski bir bilgisayar ama epey işime yarıyordu.Bilgisayar en az 8-9 kere format yedi.Önceden 14 tane oyun vardı buna rağmen roket gibiydi.Ne olduysa bilmem bi açtım bukadar yavaş bilgisayar görülmemiştir!!!Ekran kartı yandı değiştirilen ekran kartıyla zaten internet üzei oyunlar bile görüntü hatası veriyor.Ram da düşük 1 gb.Ama daha önce sorun yoktu neden ?.Lol oyniyim dedim fps herzaman 1-3 arası.Atari oyunları bile kasıyor sen düşün.Ama eskiden crysis-gta-callofduty gibi birçok oyunu kasmadan açıyordu.Şimdi oyun oynamazkende yavaş.Nasıl çözeceğim bunu ben !!!!!!!!:vur:vur:vur

Sistem şöyle

BelaMonte

BelaMonte

Üye
e kendin diyorsun ekran kartını değiştirmiştin. değiştirdiğin ekran kartı kötüdür o yüzden kasıyordur oyunlarda

BrainHacker

BrainHacker

Üye
Format :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ekran kartı marka model ne bir de sistem özelliklerini dxdiagdan gösterirsen daha iyi olur

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
kendin diyon ekran kartı değişti diye. Demek ki daha dandik oyunlar kasıyor.

Oby_

Oby_

Üye
Bu dediklerini bu işlemci ile yapması imkansız.Celeron işlemci var.hemde 2.53 .dostum. Bence yeni bireyler bak.Madem işini görüyor 400 e de ikinci el işini görecek bulabilirsin.ama bu pek is görmez gibi

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
ekran kartı marka model ne bir de sistem özelliklerini dxdiagdan gösterirsen daha iyi olur
Aynen, ekran kartı dandikse zaten yapabileceğin tek şey ya yeni bi pc, ya da ekran kartı alman olur. Ama eğer yine de orta düzey bi ekran kartıysa format :D

-Emre

-Emre

Üye
1 gb ram, onboard (128mb) ekran kartı amd işlemci 1.8 ghz ile pes13'ü kasmadan oynuyordum ben. Oyun için sistem yeterli değil

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
1 gb ram, onboard (128mb) ekran kartı amd işlemci 1.8 ghz ile pes13'ü kasmadan oynuyordum ben. Oyun için sistem yeterli değil
snn özellikler tam sınırla yetiyo yani herşeyi en düşüğe alırsan oynarsın

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Öncelikle yanan ekran kartında Intel(R) 82865G Graphics Controller yazıyor.Ve ayrıntılı özellikleri:

-Emre

-Emre

Üye
snn özellikler tam sınırla yetiyo yani herşeyi en düşüğe alırsan oynarsın

1280x1020 çözünürlükte oynuyodum :) amd farkı :pro: şuanki sistemim 8 gb ram 2gb paylaşımsız ekran kartı i3

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
eee ?

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
ben arkadaşa dedim onu :)

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
onu biliyorum sonuç nedir souls nediyon ???

-Emre

-Emre

Üye
onu biliyorum sonuç nedir souls nediyon ???

o ne der bilmem ama bence bir format at. Mümkünse win8 kur. Biz bi arkadaşa win8 kurduk düşük bir sisteme çok daha hızlı çalışıyor xpden

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
o ne der bilmem ama bence bir format at. Mümkünse win8 kur. Biz bi arkadaşa win8 kurduk düşük bir sisteme çok daha hızlı çalışıyor xpden
Ha iyi hatırlattın kardeş Bu microsoft dayaklık varya win xp desteğini bitirdi.Bunu nasıl win 7 veya 8 e yükseltecem Yada hiç uğraşmıyıp iyisinden yeni bi bilgisayar mı al dersiniz ?

-Emre

-Emre

Üye
al bi pc mümkünse :) win8 format cdsiyle formatlıcan

Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:D haklısın ya bunu bırakıyom artık yeni pc alıcam leptop alırım hem bukadar fan sesi de dinlemem iyi olur ya tamam adminim konu kilit

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
Oyun için alıyorsan Laptop alma bence :D

Son düzenleme:
Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
:D haklısın ya bunu bırakıyom artık yeni pc alıcam leptop alırım hem bukadar fan sesi de dinlemem iyi olur ya tamam adminim konu kilit
İstersen bütçeni belirt, güzel bir kasa toplayalım :D

Üst Alt