Allah Rızası için bi bakın Symbian annaya geçemedim çünkü tlf açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
Allah Rızası için bi bakın Symbian annaya geçemedim çünkü tlf açılmıyor
Arkadaşlar tlfdan yazılım güncellemesi varmı diye bakarken 27 mb lık bir güncellemeyle karşılaştım ve bilgisayara bağlamadan güncellemeye başladım bir noktaya kadar herşey yerli yerinde gitti.Sonrasında tlf açılıp kapandı ve yükleme tamamlanıyor yazısı çıktı işte oandan itibaren hep aynı şekilde kendi kendine devam etti ve bir türlü yükleme tamamlanamdı lütfen bilgisi olan yardım etsin arkadaşlar Sağolun

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes o nasıl olmus öyle...bencede sen direk annayı flashla ugrasma oviyle flan..ya da daha kestirme belleye gec direk annanın adını agzına almazsın valla :) :oke:

mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben pc üzerinden upgrade yapmadım tlfda yapmaya kalktım ve halen sorun devam ediyor ama asıl canımı sıkan tlf bir türlü açılamadığı ve devamlı yeniden başladığı için içindeki tlf numaralarını kurtaramıyor olmam yoksa elli kere flashlarım ben bunu bir akıl veren olsa ne dua ederim ona :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
Orjinal Turkey Anna Download Linkleri öncelikle burdan telefonun rengine göre indir kendi variantını....sonra burdan phoenix 2011 programını indirip kur bilgisayarına..sonra telefonu bagla bilgisayara,program files'da phoenix/products klasörüne RM-596 diye bi klasör acıp kendi indirdigin 8 adet variant dosyalarını RM-596'ya at daha sonra phoenix 2011'e gir virüs programın varsa devre dısı bırak.sonra file/scan products yap biraz bekle atta cıkcak zaten kendi variantın. daha sonra arac cubugunda flashing'e tıklayıp firmware update'e tıkla bi pencere acılcak 3 noktalı bi buton var ona tıkla 22.04 variantı sec daha sonra refurbish'e tııkla flash atana kadar sakın sökme telefonu,işlem bitince beyaz ekran gelcek flash tamamlandı demektir.:oke: kolay gelsin bi sorun olursa yaz çözeriz hemen :)

mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
cansın kardeş anladığım kadarıyla telefon numaralarını ve fotoğrafları kurtarmanın bir yolu yok herhalde

----------Eklendi @ 00:10:22 ---------- Yazıldı @ 00:07:13 ----------

bu arada bahsettiğin linkteki n8 siyah kodları yok mu banamı öyle geliyor

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla abi eger bilgisayara bagladıgında oviden telefon içinde ki dosyaları göremiyosan malesef yok...rehberi bilmem ama fotografların koybolcagını sanmıyorum cünkü onlar depo hafızada oluyo

----------Eklendi @ 00:13:50 ---------- Yazıldı @ 00:11:58 ----------

abi N8 euro 2 gr olması lazım (dark grey oldugu için sadece gr yazmıs olabilirler)

----------Eklendi @ 00:15:59 ---------- Yazıldı @ 00:13:50 ----------

|-) abi benm uykum geldi sen ugras sorun olursa yazarsın yarın çözeriz ;) kolay gelsin iyi geceler :) :bye2:

mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
Allah rahatlık versin

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeş zor yha o

polluxea♪

polluxea♪

Üye
abi halledemezsen söyle ben takip ediyorum burayı ;)

mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
kardeş mrb yine dün gece 4gibi flashladım ama öyle enterasan bir şey geldiki başıma tlf kendi kendine 3kere yeniden başlayp kapanıyor çok saçma böyle bir şey görmedim valla sanırım sürümü yükselttim ama tlf bir türlü açılmadı gelde töbe töbe

polluxea♪

polluxea♪

Üye
abi nasıl oldu o ? benm ddiğim gibi yapmadınmı ?

mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
halen uğraşıyorum kardeş biliyormusun

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 de anna da baya sıkıntı çeken oldu yha herkezin derdi aynı nerdeyse

polluxea♪

polluxea♪

Üye
ben gayet sıkıntısız atmıstım bi sorun olmamıstı...

mustafaozman

mustafaozman

Üye
    Konu Sahibi
kardeş mrb tlf nu downgrade yaptım sonyçta 14.12sürümünü ükledüm ona rağmen hatalı yükledim tlf gün içind birkaç kere kapanıyor ama neyse idare eder

polluxea♪

polluxea♪

Üye
abi nasıl olmadı anlamadm wala ya :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt