Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
All New HTC One'ın (HTC M8-One 2) resmi görseli sızdırıldı
Nexus saf android,safkan yarış atları gibi ezip geçiyor HTC'yi çok seviyorum ama Nexus zaten tüysiklet,birkere şu ram tüketme mantığını boşverin,önemli olan yazılım bak Samsung'a adamlar kral,2 gb ram koyar 1 gb sisteme gittiği halde tökezler
Nexus saf android,safkan yarış atları gibi ezip geçiyor HTC'yi çok seviyorum ama Nexus zaten tüysiklet,birkere şu ram tüketme mantığını boşverin,önemli olan yazılım bak Samsung'a adamlar kral,2 gb ram koyar 1 gb sisteme gittiği halde tökezler
Bu özellikler Htc'yi fazlasıyla yaşatacağı kanaatindeyim.Bir önceki seriyi unutturur en azından.Genel olarak görsellikden ödün vermemişler yılın tasarımını yeniden baz almışlar tek artısı 2.bir kamerayı barındırmaları olmuş.Şayet bu telefondan çok birşey kaybettirdi gibi ithamda da bulunamayız.Özellik yanıyla da sistem olması gerekeni kullanmış.Snapdragon 800-805 bilinmemezliği biraz abest geldi size ama Htc'de çok büyük bir fark yaratacağını düşünmüyorum.Sırf işlemciden dolayı 2.el bir ürün gibi bakılmamalı telefona Snapdragonun yeni serilerinin fark yapacağı dönem 2014'ün sonlarına doğru olacak veya 2015'ü bulacak.64 mimarisi biraz zaman istiyor.Ve telefon sektörü henüz 2k ekranlara geçiş yapmadı dolayısıyla bu telefon yerli yerinde.805 olma ihtimalini de yüksek tutmakda fayda var.Kamera yanıyla sağlam iyileştirmeler yapacaklarını belirtiyorlar ve beklentiler bu yönde Htc'nin tek eksiği bu kamera olayında genel bir açıklayıcı tavrı olmaması.Bizde baz alınan daima Mp olmuştur.5 mp ultrapixelin karşılığı gerçek manada 13 mp iyileştirmeye bağlı olarak üzerinde olma ihtimalide var.Ama bilinç mp ile boğuşduğundan bunu görmüyoruz.En büyük husus ise Fiyat politikası aslında bizim tek derdimiz bu olmalıydı.Bu özellikle Htc kendini kral ilan etme yolunu seçecek ve sağlam bir tokat yiyecek.
blacktalon
Üye
bu şekilde hem çerçeve genişlemiş hem de sanal tuşlar ekrana adepte olmuş ve daha güzel olmuş ve blink yeşil olmuş o sense 6.0 dan gelen özellik olabilir renk seçeneği olarak siyah yine uymamış mecbur altın almaya zorlanmış insanlar 2. kamera da 3d on off gibi bi özellik olabilir ki olursa gayet şık olur