HTC U11+ Saydam Renk Seçeneği ile Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
HTC U11+ Saydam Renk Seçeneği ile Geliyor
HTC'nin iki Kasım tarihinde tanıtması beklenen iki teni modelden biri olan HTC U11+'ın saydam renk seçeneğine sahip olacağı iddia ediliyor.

Tayvanlı üretici HTC, 2 Kasım tarihinde bir tanıtım etkinliği düzenleyecek ve bu etkinlikte HTC U11+ modelini duyuracak. Etkinlikte ayrıca HTC U11 Life adıyla şirketin Android One akıllı telefonunun da tanıtılması bekleniyor. HTC U11 Life'ın bir çok bilgisi internete sızdırıldı ancak U11 Plus ile ilgili olarak çok fazla ayrıntı ortaya çıkmadı. Bununla birlikte yeni cihazın, U11 modelinin 18:9 en-boy oranına sahip bir ekranla güncellenmiş versiyonu olması bekleniyor.

HTC U11 Plus akıllı telefonla ilgili son derece az ayrıntı ortaya çıkmış olsa da cihazın nasıl bir tasarıma sahip olacağını az çok tahmin edebiliyoruz. Bununla birlikte Evan Blass, HTC U11+'ın renk seçeneklerini de paylaştı.



Evan Blass attığı tweette HTC U11 Plus için üç renk seçeneğinden bahsediyor. Bu renkler ise Parlak Siyah, Etkileyici Gümüş ve Translucent (Saydam) olarak sıralanıyor. HTC, daha önce saydam renkli model sunmamıştı. Şirket, ilk kez saydam renkte bir akıllı telefon sunmayı planlıyor olabilir.

Saydam veya Translucent renk seçeneği, gerçek şeffaf bir görüntüye sship olmayacaktır. Telefonun iç kısmına camdan bakmak gerçekten güzel olurdu, ancak bu sadece 90'lı yıllarda üretilen ürünlerde kabul edilebilirdi. Bizim tahminimiz, telefonun arka camının Buz Beyaz rengine sahip olacağı, ancak camın dış kısmında "donmuş" bir mat kaplaması olacağı şeklinde.

HTC U11 Plus'ın U11 modeli ile aynı özellikleri taşıyacağı ancak ince çerçevelere ve 18:9 en-boy oranına sahip daha uzun bir ekranla geleceği söyleniyor. Ekranın tasarımı nedeni ile parmak izi tarayıcının da telefonun arka tarafında yer almadı bekleniyor.
 


Üst Alt