All New HTC One'ın (HTC M8-One 2) resmi görseli sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
All New HTC One'ın (HTC M8-One 2) resmi görseli sızdırıldı
HTC M8 veya One 2 adı ile gelmesi beklenen HTC'nin yeni akıllı telefonu @evleaks tarafından gelen bilgilere göre All New HTC One adı ile gelecek.

All New HTC One'ın resmi görseli de @evleaks tarafından sızdırıldı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

All New HTC One’ın teknik özelliklerini sıralayacak olursak;

-5 inç büyüklüğünde 1920x1080 piksel çözünürlüğünde ekran
-Snapdragon 800 veya Snapdragon 805 işlemci
-2 GB RAM
-32/64GB dahili hafıza
-5MP dual kamera
-Android 4.4 işletim sistemi

Telefon 25 Mart tarihinde düzenlenecek etkinlikte duyurulacak.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

messevim

messevim

Üye
Sadece tasarımı hoş, Özellikler yetersiz gibi

messevim

messevim

Üye
Invoke

Invoke

Üye
Ram ve kameraya takıldı aklım. Sanırım s5 3GB ram ile gelecek.. Zaten Not 3 3GB Ram kullanıyor.. bu telefondan çok sonra çıkan telefon da 2GB ram olması yetersiz gibi

2GB gayet yeterli. Arayüz iyi olsa fazla bile. Note 3de bir sürü ek özellik var, üstelik touchwiz ağır bir arayüz.
Kamerası yine Ultrapixel olacaktır ve farklı bir teknoloji var iki kamera var orada ve çift led var. One 4mplik kamerası ile iş görüyordu bu ondan kötü olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Özellikleri gayet iyi tasarım da çok iyi HTC güzel bir telefon yapmış. HTC'nin kameraları iyidir bu modelde de arkada 5 mp ancak dual yani iki adet kamera var. Normal çekimde nasıl bir sonuç verir bilemiyorum ancak bu telefon 3D çekim yapabilme özelliğine sahip olabilir çift kamera genelde bu özellik için kullanılır bu da farklı bir özellik katmış telefona.

0MG90

0MG90

Üye
İsme bak ya, lütfen saçmalama HTC.Bu özelliklere kötü nasıl diyorsunuz HTC'nin böyle telefon çıkadığına şaşırıyorum ben :D Geç bile kaldı ama satar baya, HTC fanları alır hemen. Kamerasını da geliştirmişlerdir diye düşünüyorum.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hiç kötü bir cihaz değil aksine çok iyi. Sadece yeni çıkacak amiral gemilerinin gerisinde kalır. Bu telefon HTC'nin geçen seneki amiral gemisi olmalıydı. Şimdi modeller hep Snapdragon 805, 2k ekran cart curt ile gelir, HTC yine geride kalmış olur. Fiyatı da yüksek olur büyük ihtimal. Neyse bakalım resmi olarak tanıtılsın da o zaman konuşuruz.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Mart sonunda tanıtılacağı için ben Snapdragon 805 ile geleceğini düşünüyorum. Diğer türlü ekstra bir özelliği yok. İki kamera tasarımı bozmuş.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
İnşallah öyle gelir. Bir de güzel bir fiyattan gelse keşke.

Invoke

Invoke

Üye
Mart sonunda tanıtılacağı için ben Snapdragon 805 ile geleceğini düşünüyorum. Diğer türlü ekstra bir özelliği yok. İki kamera tasarımı bozmuş.

Diğer resimlerde dandik duruyordu ama yukardaki resimde kötü durmuyor, bence.

Hiç kötü bir cihaz değil aksine çok iyi. Sadece yeni çıkacak amiral gemilerinin gerisinde kalır. Bu telefon HTC'nin geçen seneki amiral gemisi olmalıydı. Şimdi modeller hep Snapdragon 805, 2k ekran cart curt ile gelir, HTC yine geride kalmış olur. Fiyatı da yüksek olur büyük ihtimal. Neyse bakalım resmi olarak tanıtılsın da o zaman konuşuruz.

Z2 de 1080p ekran Snap800le gelecek. Büyük ihtimalle S5de 1080p ile gelir, hatta umarım 1080p ile gelir. Çok gereksiz bir yarışa dönüşüyor bu olay. 2K ekranı koyacaklar bu sefer gpu yetersiz gelecek. Batarya yetersiz gelecek. Sen düşünüyorsun da o kadar mühendis düşünmüyor mu bunları diyecek şimdi biri. Hayır, düşünmüyor. Paraya bakıyorlar. Geçen sene Sony 1080p ekrana S4 Pro koydu, sattı. HTC One ve SGS S4 1080pde S600 çok da akmıyor. S800 olmalıydı ya da 720p olmalıydı ekran. 5" ekranda 720p ekran kötü mü duruyor, göz mü yoruyor? Hayır. 720p olsa performans artar, batarya daha iyi dayanır ama bunlar onların umurunda değil. 1080p olunca vatandaş alıyor. 2K olsa yine alacaklar ama 1080p kime yetmiyor ki?

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve GuiTaRisT111
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Ram ve kameraya takıldı aklım. Sanırım s5 3GB ram ile gelecek.. Zaten Not 3 3GB Ram kullanıyor.. bu telefondan çok sonra çıkan telefon da 2GB ram olması yetersiz gibi
samsungun ram e yüklenme sebebi arayüznün ağır olmasından kaynaklı bi karar..
bence 2 gb ram hayli hayli yetiyo. bende 4.4.2 yüklü boş ram 1.2 1.3 civarı mesela. 5 mp kamera da ultrapiksel olacaktır. htc one nın 4 mp kamerayla 13 mp tasıyan telefonlara kafa tuttuğunu da unutmayalım
HTC M8 veya One 2 adı ile gelmesi beklenen HTC'nin yeni akıllı telefonu @evleaks tarafından gelen bilgilere göre All New HTC One adı ile gelecek.

All New HTC One'ın resmi görseli de @evleaks tarafından sızdırıldı.

All New HTC One’ın teknik özelliklerini sıralayacak olursak;

-5 inç büyüklüğünde 1920x1080 piksel çözünürlüğünde ekran
-Snapdragon 800 veya Snapdragon 805 işlemci
-2 GB RAM
-32/64GB dahili hafıza
-5MP dual kamera
-Android 4.4 işletim sistemi

Telefon 25 Mart tarihinde düzenlenecek etkinlikte duyurulacak.
ben bu tasarımı beğenmedim yaww
Allah aşkına 2k olayının gereksiz olduğunu bi anlayın ya...

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Nedendir bilmem türk milleti çok fazla takılıyor 2k ekrana,bana kalırsa 720P'den sonra hızlarını alamadılar Samsung zaten ne yapacağını şaşırdı yakında yumurta kıran telefonda yapar bence içine ettiler,bakıyorum forumlarda NFC yoksa ben almam,ulan NFC 1 sene evvele kadar bilmiyordun sanki çok kullanıyorsunda sinir oluyorum Samsung nerede gereksiz birşey buluyor hemen ekliyor cihaza,önce bi güncelleme desteğini düzgün versinde sonra uğraşsın zamazıngolarla,HTC 'nin dizaynınıda çok beğendim hastasıyım zaten son olarakta şunu söyleyeyim HTC One 4mp ultrapiksel ile çıktığında çoğu forumlarda telefonun kamerasıyla alay eden özellikle S4 kullanıcıları vardı,halen anlamadılar lens kalitesiyle işin alakalı olduğunu o kafayla zaten bir yere varamazlar,havanız kime hafız adamlar kaliteli malzeme kullanıyor en azından plastik arka kapak kullanmıyorlar,ama pardon s4 polikarbondu :zzz:

• Beğen
Tepkiler: avast, 0MG90, GuiTaRisT111 ve 2 diğerleri
By_Casparov

By_Casparov

Üye
Nedendir bilmem türk milleti çok fazla takılıyor 2k ekrana,bana kalırsa 720P'den sonra hızlarını alamadılar Samsung zaten ne yapacağını şaşırdı yakında yumurta kıran telefonda yapar bence içine ettiler,bakıyorum forumlarda NFC yoksa ben almam,ulan NFC 1 sene evvele kadar bilmiyordun sanki çok kullanıyorsunda sinir oluyorum Samsung nerede gereksiz birşey buluyor hemen ekliyor cihaza,önce bi güncelleme desteğini düzgün versinde sonra uğraşsın zamazıngolarla,HTC 'nin dizaynınıda çok beğendim hastasıyım zaten son olarakta şunu söyleyeyim HTC One 4mp ultrapiksel ile çıktığında çoğu forumlarda telefonun kamerasıyla alay eden özellikle S4 kullanıcıları vardı,halen anlamadılar lens kalitesiyle işin alakalı olduğunu o kafayla zaten bir yere varamazlar,havanız kime hafız adamlar kaliteli malzeme kullanıyor en azından plastik arka kapak kullanmıyorlar,ama pardon s4 polikarbondu :zzz:
helal adamsın :bira:

• Beğen
Tepkiler: Tarık Sabırman
0MG90

0MG90

Üye
Helal diyorum :)Benim için 720p ekranda yeter, yeterki kaliteli ekranı olsun. Bu telefonun sadece kullandığı metali beğenmedim. Önceki resimde çok kötü duruyordu gri olanı bakalım nasıl çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve Tarık Sabırman
avast

avast

Üye
Htc bence malzeme kalitesiyle yurur :D adamin giris telefonlari bile kaliteli

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
fk555897

fk555897

Üye
HTC One oldukça az RAM tüketiyordu. Bu telefonda az RAM tüketirse 2 GB RAM yeterli olur. Ayrıca diğer özellikleri de güzel. Ben sadece Dual kameraya takıldım. Ne olduğunu tam çözenedim.

avast

avast

Üye
HTC One oldukça az RAM tüketiyordu. Bu telefonda az RAM tüketirse 2 GB RAM yeterli olur. Ayrıca diğer özellikleri de güzel. Ben sadece Dual kameraya takıldım. Ne olduğunu tam çözenedim.
3d falandir one nexus kadar az mi kullaniyo ?

Invoke

Invoke

Üye

Tiridi çeker O.o

• Beğen
Tepkiler: Tarık Sabırman

Üst Alt