Teşekkür hocam. HD ve gürültü önleyici, mikrofonu olan kafa üstü oyun kulaklığı bakıyorum uygun fiyatlı önerebileceğin modeller varmıGüle güle kulan.
Ben de dün 5 küsur dolara qkz x6 sipariş ettim.Yorumlar çok iyi 32 ohm empedans denmiş bakalım bekliyoruz![]()
Teşekkür hocam. HD ve gürültü önleyici, mikrofonu olan kafa üstü oyun kulaklığı bakıyorum uygun fiyatlı önerebileceğin modeller varmı
Bende ed - 2 KZ sipariş verdim baya iyi galiba
Bende ed - 2 KZ sipariş verdim baya iyi galiba
17 dolarda çok benim için fiyat performans takılıyım dedim dediğiniz özellik ne oluyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen kz iyi bu konuda.Benim de aklımda o vardı ama x6 da 32 ohm empedans görünce onu sipariş ettim onun da yorumları çok iyiydi.
17 dolarda çok benim için fiyat performans takılıyım dedim dediğiniz özellik ne oluyor
Benim kulaklık nasıl şöyle bir özelliklerini biliyorsun zaten neler söylenebilir. Kz-Ed2 bu aradaEmpedens yüksek ise bilgisayar ya da diğer ses sistemi gibi çıkışlarda sorunsuz şekilde kullanılabiliyor kulaklık.
16 ya da 18 ohm ilerleyen zamanlarda sorun çıkarabiliyor cızırtı vs. ama genel yapı ve kalite de etken tabi yoksa direkt ses kalitesine de büyük bir etkisi yok.
İptal edemiyor muyuz bunu ? Para direk yatsın gitmesin o herifeDurmadan mail atıyor sitesinin reklamını yapmak için. İyi ki 3 kuruşluk sipariş verdik zaten göndermeyecekte bir de mail yoluyla durmadan taciz yapıyor. Hay senin sitenin sunucusu çöksün emi...

İptal edemiyor muyuz bunu ? Para direk yatsın gitmesin o herife![]()
Paramız Aliexpress'te. Onaylayınca gidiyor satıcıya, Gittigidiyor'daki gibi.
Kartınıza para yükleyin beyler bayanlar, büyük alışveriş festivali başlıyor
Burada belli satıcılar var11 Kasımda belirli ürünler indirimemi giriyor,sayıları sınırlı vs mi oluyor,todays deals ten farklı bir etkinlikmidir bu?Kupon alın vs diyor onu nasıl yapıyoruz?