AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Skarz

Skarz

Üye
Kulaklıklar geldi arkadaşlar merak edenler için resimleri ekliyorum fiyat: 17$

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Güle güle kulan.

Ben de dün 5 küsur dolara qkz x6 sipariş ettim.Yorumlar çok iyi 32 ohm empedans denmiş bakalım bekliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Skarz
Skarz

Skarz

Üye
Güle güle kulan.

Ben de dün 5 küsur dolara qkz x6 sipariş ettim.Yorumlar çok iyi 32 ohm empedans denmiş bakalım bekliyoruz :)
Teşekkür hocam. HD ve gürültü önleyici, mikrofonu olan kafa üstü oyun kulaklığı bakıyorum uygun fiyatlı önerebileceğin modeller varmı

byAndroid

byAndroid

Üye
Bende ed - 2 KZ sipariş verdim baya iyi galiba

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Teşekkür hocam. HD ve gürültü önleyici, mikrofonu olan kafa üstü oyun kulaklığı bakıyorum uygun fiyatlı önerebileceğin modeller varmı

Aynen kz iyi bu konuda.Benim de aklımda o vardı ama x6 da 32 ohm empedans görünce onu sipariş ettim onun da yorumları çok iyiydi.

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye

Aynen kz iyi bu konuda.Benim de aklımda o vardı ama x6 da 32 ohm empedans görünce onu sipariş ettim onun da yorumları çok iyiydi.
17 dolarda çok benim için fiyat performans takılıyım dedim dediğiniz özellik ne oluyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
17 dolarda çok benim için fiyat performans takılıyım dedim dediğiniz özellik ne oluyor

Empedens yüksek ise bilgisayar ya da diğer ses sistemi gibi çıkışlarda sorunsuz şekilde kullanılabiliyor kulaklık.
16 ya da 18 ohm ilerleyen zamanlarda sorun çıkarabiliyor cızırtı vs. ama genel yapı ve kalite de etken tabi yoksa direkt ses kalitesine de büyük bir etkisi yok.

byAndroid

byAndroid

Üye
Empedens yüksek ise bilgisayar ya da diğer ses sistemi gibi çıkışlarda sorunsuz şekilde kullanılabiliyor kulaklık.
16 ya da 18 ohm ilerleyen zamanlarda sorun çıkarabiliyor cızırtı vs. ama genel yapı ve kalite de etken tabi yoksa direkt ses kalitesine de büyük bir etkisi yok.
Benim kulaklık nasıl şöyle bir özelliklerini biliyorsun zaten neler söylenebilir. Kz-Ed2 bu arada

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Özellikler çoğu zaman ses kalitesi hakkında bilgi vermez ama @kara sanırım almıştı Ed2 ses kalitesi iyi demişti.
Yorumları da iyi zaten.

byAndroid

byAndroid

Üye
İnşallah bakalım Desibel falan iyi gibi ama şu bass ve ayrıntıları iyi versin yeter

Sarangni

Sarangni

Üye
Durmadan mail atıyor sitesinin reklamını yapmak için. İyi ki 3 kuruşluk sipariş verdik zaten göndermeyecekte bir de mail yoluyla durmadan taciz yapıyor. Hay senin sitenin sunucusu çöksün emi...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Durmadan mail atıyor sitesinin reklamını yapmak için. İyi ki 3 kuruşluk sipariş verdik zaten göndermeyecekte bir de mail yoluyla durmadan taciz yapıyor. Hay senin sitenin sunucusu çöksün emi...
İptal edemiyor muyuz bunu ? Para direk yatsın gitmesin o herife :D

0MG90

0MG90

Üye
Paramız Aliexpress'te. Onaylayınca gidiyor satıcıya, Gittigidiyor'daki gibi.
Kartınıza para yükleyin beyler bayanlar, büyük alışveriş festivali başlıyor :bud:

Invoke

Invoke

Üye
1 cent e laptop... Adam, zaten çok ucuz olduğu için kimse peşine düşmez, diye düşünerek para toplamayı düşündü herhalde.

farrow

Üye
Paramız Aliexpress'te. Onaylayınca gidiyor satıcıya, Gittigidiyor'daki gibi.
Kartınıza para yükleyin beyler bayanlar, büyük alışveriş festivali başlıyor :bud:

11 Kasımda belirli ürünler indirimemi giriyor,sayıları sınırlı vs mi oluyor,todays deals ten farklı bir etkinlikmidir bu?Kupon alın vs diyor onu nasıl yapıyoruz?

0MG90

0MG90

Üye
11 Kasımda belirli ürünler indirimemi giriyor,sayıları sınırlı vs mi oluyor,todays deals ten farklı bir etkinlikmidir bu?Kupon alın vs diyor onu nasıl yapıyoruz?
Burada belli satıcılar var

Bunların ürünleri indirimli satılacak 11.11'de sınırlı sayıda. Alabilirsen alacaksın :D

0MG90

0MG90

Üye
Kargoya 2 gün kaldı. Dava açsak mı? :D
1 tane kulaklık siparişi hariç diğerlerinde iptal talebi açtım stokta yok diye. 80 kuruşumu yedirtmem o herife. :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
restmod

restmod

Üye
Benim siparisin suresi doldu kendi iptal oldu para yatmis hesabima yani adam reklam icin bole yapmis mal falan yok ortada :)

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
paypal felan oluyomu

Üst Alt