AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bidost06

bidost06

Üye
Arkadaşlar 33 40 dolar arası bi kaban buldum gümrükte kaban veya monta sıkıntı yapıyorlar mı tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi

0MG90

0MG90

Üye
Z2 için sipariş verdiğim kılıf geldi. Çok şık ama kilit tuşu çok sert. Çift tıkla uyandırarak açıyorum.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Z2 için sipariş verdiğim kılıf geldi. Çok şık ama kilit tuşu çok sert. Çift tıkla uyandırarak açıyorum.

armor la üstunde yaziyo :ehe

0MG90

0MG90

Üye
Aliexpress uygulamasını indirip giriş yapanlara 4 dolar indirim çeki veriliyor. (20 dolar ve üstü kullanımda geçerli)

11.11 alışveriş festivali de yaklaşıyor :eller:

vaterfa

vaterfa

Üye
@0MG90 slimarmordan ben de aldim note 2 icin tuslar sorunluydu bende de ustteki platsik kisimdan gerekli kesmeleri yaptim simdi sorun yok

Sarangni

Sarangni

Üye
Note 3 Slim Armor almıştım. Onda da çok sert basıyordu. Hem tam oturmuyordu ya da ki metal çerçeveyi görünüyordu. Sonra gittim Spigen TR den orjinal Spigen Slim Armor aldım 30 TL harika bir şey. Taklitler yanına bile yaklaşamaz. Bir ürün ancak bu kadar kaliteli olur ve aldığı parayı hak eder.

vaterfa

vaterfa

Üye
Son düzenleme:
0MG90

0MG90

Üye
İndirimlere gel :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Orjinal sandisk olup olmadığını nasıl anlayabiliyorum microsd kart alacağım da 128 gblık alirxpresste orjinal olup olmadığını nasıl anlarım acaba

Sarangni

Sarangni

Üye
Orjinal sandisk olup olmadığını nasıl anlayabiliyorum microsd kart alacağım da 128 gblık alirxpresste orjinal olup olmadığını nasıl anlarım acaba

Aliexpress de orjinal SanDisk burada ki ile neredeyse aynı fiyat. Ben olsam Aliexpress özellikle hafıza kartı alırken dikkatli olurdum. Dalaverenin en çok döndüğü alanlardan birisi.

0MG90

0MG90

Üye
Başlıkta %100 Original yazıyorsa orjinaldir. Fiyatları diğer sitelerle karşılaştır ama eBay'la falan, pahalı gelmesin.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
İndirimlere gel :D

bunlar için özel birşey yapmak lazım mı nedir bu kupon muhabbetleri yoksa o günü mü beklicez

0MG90

0MG90

Üye
bunlar için özel birşey yapmak lazım mı nedir bu kupon muhabbetleri yoksa o günü mü beklicez
Hepsi 11 Kasım'da satılacak. Sepete ekle ne alacaksan, 11 Kasım'da indirimli gözükecek. Kuponun varsa onu da satın alırken eklersin.

Sarangni

Sarangni

Üye
Cep Telefonları çok cazip ama gelmez bize. Bakalım belki alacak birkaç şey çıkar ihtiyaç durumuna göre.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kulaklığım geldi ilgilenenlere tavsiye edebilirim ses kalitesi güzel fiyatında uygun :)

Orijinal Bluedio n2 spor Bionic bluetooth kulaklık v4.1 + EDR kablosuz kulaklık stereo bluetooth kulaklık tüm telefon

(from AliExpress Android)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve El~PisToLeRo

Üst Alt