AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Şarj durumu nasıl işte kullanmak için düşünüyorum sık sık görüşme yapmam ama bazen tek görüşmenin 10-15 dakika sürdüğü de olur umarım iyi dayanıyodur.
Seller shipping method'dan da nefret ederim ama en yüksek sipariş ve yorum da seller shipping ürünlerine gelmiş :D

Sarji iyi sanirim tam test edemedim ama sabah şarj ettim, 1,5 saat filan şarkı dinledim yani konuşma yok hala şarjı var. Bence fiyatına göre iyi ama şimdide aklım linkteki kulaklıkta kaldı alsam mı acaba :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sarji iyi sanirim tam test edemedim ama sabah şarj ettim, 1,5 saat filan şarkı dinledim yani konuşma yok hala şarjı var. Bence fiyatına göre iyi ama şimdide aklım linkteki kulaklıkta kaldı alsam mı acaba :)

Aynı telefonlarda olduğu gibi düşünürsek bayağı bi ince batarya akımı düşük olabilir :ehe
@Mad EagLe Halis almıştı bluedio kulaklık ona sorabilirsin kalitesini :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Aynı telefonlarda olduğu gibi düşünürsek bayağı bi ince batarya akımı düşük olabilir :ehe
@Mad EagLe Halis almıştı bluedio kulaklık ona sorabilirsin kalitesini :)

O farklı büyük kulaklıklardan aldida ürünler baya farklı birde orjinalmi acaba yorumlar hep olumlu ama :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Brand orjinal listesindeydi bu kulaklık yani orjinal rahat al o konuda.Diğer büyük kulaklığı aldığı listede bu da vardı fiyatı yine buna yakındı hatırladım şimdi.

farrow

Üye

Bu urunleri aldım ve hepsinden memnunum.

Spora gittiğimde yürüme bandında vs bluetooth kulaklıkla müzik dinlemek istiyorum,çekimi/şarjı iyi olan deneyip beğendiğiniz tavsiye edebileceğiniz ürün var mı?Cihazı aynı zamanda telefon görüşmeleri içinde kullanabiliyoruz değil mi?

Ayrıca bu urunu android tv box ımda kullanabilirmiyim?Almayı düşünüyorum;

Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
selamın aleyküm arkadaşlar ben lg g2 nin bu cıhazını sipariş edeceğim en yakın zamanda sizce hangi modelini tercih etmeliyim Not kargo dhl olduğu için bence gümrüğe falan girmez birde sizin fikrinizi alayım mantıklı değilmi sizce ?

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
14 günde ilk defa bi kargom geldi çok sevindim yala :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
selamın aleyküm arkadaşlar ben lg g2 nin bu cıhazını sipariş edeceğim en yakın zamanda sizce hangi modelini tercih etmeliyim Not kargo dhl olduğu için bence gümrüğe falan girmez birde sizin fikrinizi alayım mantıklı değilmi sizce ?

Gümrükten geçecek mi bakalım.Satıcıya mesaj at gerekli önlemleri alsın.D802 seç Avrupaya gelen cihazlar 800-801 ve 802.

• Beğen
Tepkiler: Feyzalstyle
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Gelmeyeceğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Feyzalstyle
Feyzalstyle

Feyzalstyle

Üye
Gümrükten geçecek mi bakalım.Satıcıya mesaj at gerekli önlemleri alsın.D802 seç Avrupaya gelen cihazlar 800-801 ve 802.
cevap için teşekkürler satıcıyla mutlaka irtibata gececeğim yalnız dhl kargo tarafından gönderiliyor ondan güveniyorum
peki buna ne diyorsunuz satıcı direk Turkey Shipping diye seçenek vermiş :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İşini şansa,başkasının insiyatifine bırakma.

Gümrüğe takıldı gibisinden mesajlar var.

0MG90

0MG90

Üye
Bu hırkanın mavisi çok hoşuma gitti, feci alasım var :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bu hırkanın mavisi çok hoşuma gitti, feci alasım var :D

Tekstil ürünlerinin fiyatı buradan uygun degil. Bence ürünü burda bulabiliyorsaniz hiç uğraşmayın taa çinden almaya :)

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo ve asigsasi
0MG90

0MG90

Üye
Tekstil ürünlerinin fiyatı buradan uygun degil. Bence ürünü burda bulabiliyorsaniz hiç uğraşmayın taa çinden almaya :)
Dolar çok fırlamasaydı... Bi ara LCW, DeFacto falan gezeyim bakayım böyle var mı :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Bak aynısı gibi altıda var :)

Ovv 120 çok ya :D Aynısını buldum 28 dolarmış

Haftaya mağazaları bir gezeyim bakayım böyle bulabilecek miyim :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Yanlız bedende yada üründe sorun yaşarsan değiştirme işi sıkıntılı, bence Türkiyeden almakta fayda var :)

Daha uygun fiyata buldum hatta daha ucuz :)

Üst Alt