AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Linki sonra ekleriz :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Siparişlerim geldi nihayet :)

Hepside kaliteli ürünler çıktı :)

HBS 730 5 dolar mı :aha:
Ses kalitesi nasıl tüm tuşlar aynı fonksiyonda mı? Süpürge gibi otomatik çekiyo mu kulaklıkları :hmmm

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
HBS 730 5 dolar mı :aha:
Ses kalitesi nasıl tüm tuşlar aynı fonksiyonda mı? Süpürge gibi otomatik çekiyo mu kulaklıkları :hmmm

Telefon görüşmesi ses kalitesi güzel,
Müzik ses kaliteside güzel müzik çalar efektlerini de tanıyor. Fiyatına göre fazlasıyla iyi diyebilirim sarjida iyi giderse daha ne olsun :)

Ben aldıktan sonra da 1$ ucuzladı :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Telefon görüşmesi ses kalitesi güzel,
Müzik ses kaliteside güzel müzik çalar efektlerini de tanıyor. Fiyatına göre fazlasıyla iyi diyebilirim sarjida iyi giderse daha ne olsun :)

Ben aldıktan sonra da 1$ ucuzladı :)

Kutu içeriği nasıl adaptör usb falan da yolluyor mu? Yolluyorsa kutuyla mı yolluyor. Fake vs Real videoları vardı izlemiştim daha önce orda fake olanda da kutu ve kutu içeriği vardı da?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kutu içeriği nasıl adaptör usb falan da yolluyor mu? Yolluyorsa kutuyla mı yolluyor. Fake vs Real videoları vardı izlemiştim daha önce orda fake olanda da kutu ve kutu içeriği vardı da?

Kutusu yok poşet içinde usb kablo, yedek kulaklık başlıkları var. Birde kullanım kılavuzu :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Siparişlerim geldi nihayet :)

Hepside kaliteli ürünler çıktı :)
kulaklık nasıl sesi :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kutulu olsa efsane olurdu ya :)
Yine de tercih edilebilecek bir ürün lg logosu var mı üzerinde?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben en karlı alışverişimi ipega 9025 alırken yaptım

1 yıl önce aliexpress den 28dolara aldım
Bugün Gold.com.tr de 123 tl :ehe

Murat Alper

Murat Alper

Üye
paypalla ödeme seçeneği varmı acaba

Murat Alper

Murat Alper

Üye
mesela alışveriş yaptık ininal ile normal kredi kartlarında türkiyede olduğu gibi şu ay falan bankaya ödeme yapacaksınız diye bir zarf geliyormu adresimize borç olarak ininal için :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
mesela alışveriş yaptık ininal ile normal kredi kartlarında türkiyede olduğu gibi şu ay falan bankaya ödeme yapacaksınız diye bir zarf geliyormu adresimize borç olarak ininal için :hmmm
Borç yapamazsın kartta ne kadar para varsa o kadar alabilirsin

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Borç yapamazsın kartta ne kadar para varsa o kadar alabilirsin
yok hayır borç yapmadım ama sinir oldum bir defa beni borçlu gösterdiydi kart bir defa telefondan ininal ile oyun alışverişi yaptım borçlu görünüyorsunuz dedi ve bende sinirlendim attım kırdım attım kartı borç falanda gelmedi adresime :D :D

0MG90

0MG90

Üye
15 dolar ve üstü alışverişe 3 dolar indirim var, Aliexpress uygulamasını indirmeniz yeterli

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Onlar 300 tl civarı :D

Şarj durumu nasıl işte kullanmak için düşünüyorum sık sık görüşme yapmam ama bazen tek görüşmenin 10-15 dakika sürdüğü de olur umarım iyi dayanıyodur.
Seller shipping method'dan da nefret ederim ama en yüksek sipariş ve yorum da seller shipping ürünlerine gelmiş :D

Üst Alt