Siparişlerim geldi nihayet
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hepside kaliteli ürünler çıktı![]()

HBS 730 5 dolar mı
Ses kalitesi nasıl tüm tuşlar aynı fonksiyonda mı? Süpürge gibi otomatik çekiyo mu kulaklıkları![]()

Telefon görüşmesi ses kalitesi güzel,
Müzik ses kaliteside güzel müzik çalar efektlerini de tanıyor. Fiyatına göre fazlasıyla iyi diyebilirim sarjida iyi giderse daha ne olsun
Ben aldıktan sonra da 1$ ucuzladı![]()
Kutu içeriği nasıl adaptör usb falan da yolluyor mu? Yolluyorsa kutuyla mı yolluyor. Fake vs Real videoları vardı izlemiştim daha önce orda fake olanda da kutu ve kutu içeriği vardı da?

kulaklık nasıl sesiSiparişlerim geldi nihayet
Hepside kaliteli ürünler çıktı![]()

kulaklık nasıl sesi![]()

Kutulu olsa efsane olurdu ya
Yine de tercih edilebilecek bir ürün lg logosu var mı üzerinde?

Yok, kaldırdılarpaypalla ödeme seçeneği varmı acaba
kredi kartı olmadan ininialde geçerli değilmi pekiYok, kaldırdılar
Ön ödemeli kartlar geçerli, ben ininal ile alıyorumkredi kartı olmadan ininialde geçerli değilmi peki
Borç yapamazsın kartta ne kadar para varsa o kadar alabilirsinmesela alışveriş yaptık ininal ile normal kredi kartlarında türkiyede olduğu gibi şu ay falan bankaya ödeme yapacaksınız diye bir zarf geliyormu adresimize borç olarak ininal için![]()
yok hayır borç yapmadım ama sinir oldum bir defa beni borçlu gösterdiydi kart bir defa telefondan ininal ile oyun alışverişi yaptım borçlu görünüyorsunuz dedi ve bende sinirlendim attım kırdım attım kartı borç falanda gelmedi adresimeBorç yapamazsın kartta ne kadar para varsa o kadar alabilirsin

Paypal nakit kartın varsa alışveriş yapabilirsinpaypalla ödeme seçeneği varmı acaba
Onlar 300 tl civarı![]()