AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Sabrım kalmadı gibi bişey :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
10 kargo geldi bu ay 14 18 20 26 35 gibi günlerde geldi benimkiler

Belki gemiyle gelmis olabilir.
Diger urunum ucakla geldi sanirim iki haftada ulasti. Kargoda istanbul Ataturk yaziyordu.

Mert

Mert

Üye
beyler ilk defa isveç postası kullanıyorum ve ne kadar hızlı ya da yavaş olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. daha önce kullanan varsa yardımcı olabilir mi? dün isveç'e ulaştı ve türkiye'ye yola çoktı. ordan gelişi kaç gün sürer ortalama?

byAndroid

byAndroid

Üye
beyler ilk defa isveç postası kullanıyorum ve ne kadar hızlı ya da yavaş olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. daha önce kullanan varsa yardımcı olabilir mi? dün isveç'e ulaştı ve türkiye'ye yola çoktı. ordan gelişi kaç gün sürer ortalama?
Bilemeyiz dostum beklemek tek çare

byAndroid

byAndroid

Üye
İs ptt de bitiyor bence bi sekilde urun turkiye ye geliyor zaten :)
Aynen öyle Türkiyeye her türlü geliyorda. Ptt bekletiliyor kaç gündür 5:30 a kadar açık var mı böyle saçmalık diğer kargo firmaları 7:30 a kadar

byAndroid

byAndroid

Üye
2 kargom geldi gözümüz aydın :D

bidost06

bidost06

Üye
Aynen yarım saat önce :D telefon ettiler posta kutusuna koyuyoruz çocuklar almaz demi dediler bende koyun oraya dedim :D
Benimkiler bırak aramayı ayakkıbının üstüne atmış hayırlı olsun [emoji5] [emoji5]

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Mert

Mert

Üye
geçen isveç kargosunu sormuştum. ilk deneyimimde beni aşırı derecede şaşırttılar :D çin'den isveç'e 10 günde vardı ve isveç'ten türkiye'ye sadece 2 günde giriş yaptı. ptt'deki dayılar 2 günde istanbul'dan ankara'ya zor getirir :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tatilde gelmez zaten daha önce gelmediyse gelmemiştir iş yerine de.
775 pin eski bi masaüstü var bende kullanmıyorum pek ama anakarttan başlayarak yenilemek istiyodum eğer gelirse anakarta gerek kalmadan direkt işlemci alırım :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Siparişlerim geldi nihayet :)

Hepside kaliteli ürünler çıktı :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Benimde bugün saat geldi 3. Ürün oldu bu :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt