Unutun gitsin ben,bazen,unutuyorum kargoyu bizimkiler alıyor sabah bi bakıyorum,hediye gelmiş gibi oluyor [emoji24] [emoji3]Sabrım kalmadı gibi bişey![]()
10 kargo geldi bu ay 14 18 20 26 35 gibi günlerde geldi benimkiler
Daha gelmedi ama çakmadırKapağın yanında ve iç kısmındaki yuvarlak kısımda "spigen" yazıyor mu? Yazıyorsa orijinaldir.
Keşke jetle gelseBelki gemiyle gelmis olabilir.
Diger urunum ucakla geldi sanirim iki haftada ulasti. Kargoda istanbul Ataturk yaziyordu.
Bilemeyiz dostum beklemek tek çarebeyler ilk defa isveç postası kullanıyorum ve ne kadar hızlı ya da yavaş olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. daha önce kullanan varsa yardımcı olabilir mi? dün isveç'e ulaştı ve türkiye'ye yola çoktı. ordan gelişi kaç gün sürer ortalama?
Bilemeyiz dostum beklemek tek çare

Aynen öyle Türkiyeye her türlü geliyorda. Ptt bekletiliyor kaç gündür 5:30 a kadar açık var mı böyle saçmalık diğer kargo firmaları 7:30 a kadarİs ptt de bitiyor bence bi sekilde urun turkiye ye geliyor zaten![]()
2 kargom geldi gözümüz aydın![]()

Aynen yarım saat önceHayirli olsun bugunmu geldi![]()
telefon ettiler posta kutusuna koyuyoruz çocuklar almaz demi dediler bende koyun oraya dedim 
Benimkiler bırak aramayı ayakkıbının üstüne atmış hayırlı olsun [emoji5] [emoji5]Aynen yarım saat öncetelefon ettiler posta kutusuna koyuyoruz çocuklar almaz demi dediler bende koyun oraya dedim
![]()
1.40 dolarlık bir ürün satıcı süreyi uzatmış tonla özür dilemiş. 1.40 dolarlık ürün açmadım![]()
işyerine vermiştim siparişi haberim yok izindeyimİşlemci geldi mi?
Benimde bugün saat geldi 3. Ürün oldu bu![]()