Başakşehire girip.10-11 den önce sevk edilmezse ile öbür güne kalıyor.Ipaky Note 3 kılıf Başakşehir\PTT giriş yapmış. Önümüzde ki hafta buraya gelir galiba
Çok şey varda hiç birisini anlamadım.Şuan kupon satışları var sanırım

Oda bir şeymi Gear Best'e OnePlus2 8,90$Aynen ya çok şey var anlayan anlatsın bende pek anlamadım mesela telefonlar indirime falan girmiş 10 dolara elephone telefon vardı vs.

Geçmese de o kumar oynanır agaBir telefon vardı baya iyi 2 dolardı 150 dolardan düşmüş hemen haber vere bastım zamanı gelince. Acaba doğru mu ya gümrükten geçiririm bir şekilde de

Güvenemiyorum da.Bir telefon vardı baya iyi 2 dolardı 150 dolardan düşmüş hemen haber vere bastım zamanı gelince. Acaba doğru mu ya gümrükten geçiririm bir şekilde de

Bende öyle anladımBirde bu kuponlar var mesela 10 dolara alıyorsun sonra 20 dolarlık alışveriş yapıyorsun heralde demi jdjjdjdjdj

İlk defa gördüm bune yaMesela bu alınır ya 2 dolarcik da gerçekmi nasıl veriyorlar bu fiyata
. Şahsen ben alırdım ne olursa olsun. 
12 saat sonra alabilirsek alacaz ilk tecrübe bakalım nasıl olacak sjdjcjsİlk defa gördüm bune ya. Şahsen ben alırdım ne olursa olsun.
![]()
Saticiyla konuşup hediye paketi yaptırırız. O zaman açıp pek bakmıyorlarmis. Hele bi alayım gerisi kolayda :]Ben göremedim onu alayım en fazla gümrükte takılır 5 lira iddaa oynadığınızı kuponun yattığını düğünün![]()
X-rayden geçiyor diye biliyorumSaticiyla konuşup hediye paketi yaptırırız. O zaman açıp pek bakmıyorlarmis. Hele bi alayım gerisi kolayda :]