AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Jus7ice

Jus7ice

Üye
mesajım güme gitti :zzz:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Siparis verdigim saatin metal kordonlusu vardi 21 dolardi elemana mesaj attim suya dayaniklilik vs. konusunda sonra dedimki cok pahali satis yapamazsin dedim sonra gittim 9 dolara deri kordonu siparis verdim daha sabahi kargolamis durzu sonra da indirim yapmis 10 dolara dusurmus metal kordonu hemen kargolamasa iptal edip metali alirdim bilerek yapti kesin :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Ipaky Note 3 kılıf Başakşehir\PTT giriş yapmış. Önümüzde ki hafta buraya gelir galiba

Karavelaa

Üye
Xiaomi led geldi. Süper derim. Resimleride yarın atarım.
Ipaky Note 3 kılıf Başakşehir\PTT giriş yapmış. Önümüzde ki hafta buraya gelir galiba
Başakşehire girip.10-11 den önce sevk edilmezse ile öbür güne kalıyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Şuan kupon satışları var sanırım

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen ya çok şey var anlayan anlatsın bende pek anlamadım mesela telefonlar indirime falan girmiş 10 dolara elephone telefon vardı vs.

Karavelaa

Üye
byAndroid

byAndroid

Üye
Bir telefon vardı baya iyi 2 dolardı 150 dolardan düşmüş hemen haber vere bastım zamanı gelince. Acaba doğru mu ya gümrükten geçiririm bir şekilde de

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bir telefon vardı baya iyi 2 dolardı 150 dolardan düşmüş hemen haber vere bastım zamanı gelince. Acaba doğru mu ya gümrükten geçiririm bir şekilde de
Geçmese de o kumar oynanır aga :D

• Beğen
Tepkiler: Karavelaa

Karavelaa

Üye
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bunlar alınır mı hakaten ya tablet falan var dual boot hemde 20 dolar

byAndroid

byAndroid

Üye
Birde bu kuponlar var mesela 10 dolara alıyorsun sonra 20 dolarlık alışveriş yapıyorsun heralde demi jdjjdjdjdj

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
byAndroid

byAndroid

Üye
Mesela bu alınır ya 2 dolarcik da gerçekmi nasıl veriyorlar bu fiyata :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Ben göremedim onu alayım en fazla gümrükte takılır 5 lira iddaa oynadığınızı kuponun yattığını düğünün :D

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Ben göremedim onu alayım en fazla gümrükte takılır 5 lira iddaa oynadığınızı kuponun yattığını düğünün :D
Saticiyla konuşup hediye paketi yaptırırız. O zaman açıp pek bakmıyorlarmis. Hele bi alayım gerisi kolayda :]

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

Üst Alt