Yanındakiler ne yaKirilmaz camlarimiz geldi Temmuz 27'de siparis vermistim.

Ayrıca mı aldınEkrani temizlemek icin bez ve elle temas etmemek icin yapiskan bir aparat tam oturmadiginda onunla kenarindan tutturup kaldiriyosun
. Ne gerek vardı bant + cam silme bezi yetiyor. 
Yaninda geliyo![]()

?????Tam techizat yolluyo adamlar.Daha önce Turkcell'de taktirmistim spada marka onun icinden de ayni aparatlar cikiyo cikmak zorunda
Isim biraz yogun daha takmaya firsatim olmadi![]()

Nasıl iyi mi bende indirime girmişken 2-3 tane alayım diyorum ama benim telefon pek tutulmadığı için pek alanda yok. Ama satıcı puanı iyi diğer ürünlerinde falanda sorun yok alsam mı bilemedim.Kirilmaz camlarimiz geldi Temmuz 27'de siparis vermistim.
Kulaklık canavar gibi 35 dolar verdim 20 günde geldi Ses açma kısma, müzik değiştirme durdurma vs hepsi üzerinde var bluetooth taç kulaklık anında tanıyor sorunsuz. Düşünenlere tavsiye ederim
Nasıl iyi mi bende indirime girmişken 2-3 tane alayım diyorum ama benim telefon pek tutulmadığı için pek alanda yok. Ama satıcı puanı iyi diğer ürünlerinde falanda sorun yok alsam mı bilemedim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sana sormuştum alıntı yapıp cevap verseydin iyiydiKulaklık canavar gibi 35 dolar verdim 20 günde geldi Ses açma kısma, müzik değiştirme durdurma vs hepsi üzerinde var bluetooth taç kulaklık anında tanıyor sorunsuz. Düşünenlere tavsiye ederim
Nasıl iyi mi bende indirime girmişken 2-3 tane alayım diyorum ama benim telefon pek tutulmadığı için pek alanda yok. Ama satıcı puanı iyi diğer ürünlerinde falanda sorun yok alsam mı bilemedim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bende 2 adet alacağım. Ancak benim ekran dümdüz sıkıntı olmaz heralde tam olur. Çünkü sensörler falan üstte ekrandan ayrı ekranın alt ve üst kısmı hoparlör var o yüzden cam dümdüz jelatin falanda kolay yapışıyor o yüzdenTaktım bir sıkıntısı yok lakin ekranı tam kaplamıyor cirkin bir görüntüsü yok az bir miktar küçük ama fiyatına göre çok iyi.
1.88 dolardı benim de 2 adet aldım.

bende 2 adet alacağım. Ancak benim ekran dümdüz sıkıntı olmaz heralde tam olur. Çünkü sensörler falan üstte ekrandan ayrı ekranın alt ve üst kısmı hoparlör var o yüzden cam dümdüz jelatin falanda kolay yapışıyor o yüzden![]()
sıkıntı büyük 2 adet alınca small paket olmuyormuş kargo ücreti dahil oluyorDüzlük sıkıntı degil zaten de ekranın kenarlarından 1 mm kadar küçük ekrandan fiyatı uygun olan tüm kırılmaz camlarda bunu gördüm ben G2 içi konusuyorum tabi.Desire Eye'da sıkıntı olmayabilir olsa bile kötü duracak kadar bir problem degil gönül rahatlıgıyla alabilirsin.

Mesaj attım çevrimiçi ama cevap vermedi hala olmazsa tek tek alırım veririm siparişi sonra bi daha veririmBende sıkıntı olmadı kendi kutusu vardır onun o yüzden.
Çıkarıp tek kutuya koysun ikisini de korumalı sekilde![]()

ingilizceleri kıt biliyorsundur anlarsa yaparTek kutuya koysun ya ugrasmasın öyle all in one![]()

SağolBrandlarda benim de gözüme çarptı bugün Bluedio iyi ürünler var çok sekil duruyo kulaklıklar güle güle eskit![]()
normalde sevmem kaba diye dışarda takmayı ama kablosuz olunca cezbediyor