AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kirilmaz camlarimiz geldi Temmuz 27'de siparis vermistim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ekrani temizlemek icin bez ve elle temas etmemek icin yapiskan bir aparat tam oturmadiginda onunla kenarindan tutturup kaldiriyosun

Karavelaa

Üye
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yaninda geliyo :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tam techizat yolluyo adamlar.Daha önce Turkcell'de taktirmistim spada marka onun icinden de ayni aparatlar cikiyo cikmak zorunda :D
Isim biraz yogun daha takmaya firsatim olmadi :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık canavar gibi 35 dolar verdim 20 günde geldi Ses açma kısma, müzik değiştirme durdurma vs hepsi üzerinde var bluetooth taç kulaklık anında tanıyor sorunsuz. Düşünenlere tavsiye ederim :)
Kirilmaz camlarimiz geldi Temmuz 27'de siparis vermistim.
Nasıl iyi mi bende indirime girmişken 2-3 tane alayım diyorum ama benim telefon pek tutulmadığı için pek alanda yok. Ama satıcı puanı iyi diğer ürünlerinde falanda sorun yok alsam mı bilemedim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Kulaklık canavar gibi 35 dolar verdim 20 günde geldi Ses açma kısma, müzik değiştirme durdurma vs hepsi üzerinde var bluetooth taç kulaklık anında tanıyor sorunsuz. Düşünenlere tavsiye ederim :)

Nasıl iyi mi bende indirime girmişken 2-3 tane alayım diyorum ama benim telefon pek tutulmadığı için pek alanda yok. Ama satıcı puanı iyi diğer ürünlerinde falanda sorun yok alsam mı bilemedim.

Taktım bir sıkıntısı yok lakin ekranı tam kaplamıyor cirkin bir görüntüsü yok az bir miktar küçük ama fiyatına göre çok iyi.
1.88 dolardı benim de 2 adet aldım.

Karavelaa

Üye

Sana sormuştum alıntı yapıp cevap verseydin iyiydi :hmmm:D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Taktım bir sıkıntısı yok lakin ekranı tam kaplamıyor cirkin bir görüntüsü yok az bir miktar küçük ama fiyatına göre çok iyi.
1.88 dolardı benim de 2 adet aldım.
bende 2 adet alacağım. Ancak benim ekran dümdüz sıkıntı olmaz heralde tam olur. Çünkü sensörler falan üstte ekrandan ayrı ekranın alt ve üst kısmı hoparlör var o yüzden cam dümdüz jelatin falanda kolay yapışıyor o yüzden :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
bende 2 adet alacağım. Ancak benim ekran dümdüz sıkıntı olmaz heralde tam olur. Çünkü sensörler falan üstte ekrandan ayrı ekranın alt ve üst kısmı hoparlör var o yüzden cam dümdüz jelatin falanda kolay yapışıyor o yüzden :)

Düzlük sıkıntı degil zaten de ekranın kenarlarından 1 mm kadar küçük ekrandan fiyatı uygun olan tüm kırılmaz camlarda bunu gördüm ben G2 içi konusuyorum tabi.Desire Eye'da sıkıntı olmayabilir olsa bile kötü duracak kadar bir problem degil gönül rahatlıgıyla alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Düzlük sıkıntı degil zaten de ekranın kenarlarından 1 mm kadar küçük ekrandan fiyatı uygun olan tüm kırılmaz camlarda bunu gördüm ben G2 içi konusuyorum tabi.Desire Eye'da sıkıntı olmayabilir olsa bile kötü duracak kadar bir problem degil gönül rahatlıgıyla alabilirsin.
sıkıntı büyük 2 adet alınca small paket olmuyormuş kargo ücreti dahil oluyor :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bende sıkıntı olmadı kendi kutusu vardır onun o yüzden.
Çıkarıp tek kutuya koysun ikisini de korumalı sekilde :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Bende sıkıntı olmadı kendi kutusu vardır onun o yüzden.
Çıkarıp tek kutuya koysun ikisini de korumalı sekilde :D
Mesaj attım çevrimiçi ama cevap vermedi hala olmazsa tek tek alırım veririm siparişi sonra bi daha veririm :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tek kutuya koysun ya ugrasmasın öyle all in one :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Tek kutuya koysun ya ugrasmasın öyle all in one :D
ingilizceleri kıt biliyorsundur anlarsa yapar :D

Mavi rengi elime ulaştı tavsiye ederim.

Şunlarda yeni aldıklarım.

3 adet aldım renk renk :D

HTC kullanıyorsanız dot view şart :)

Camıda mobil indirimden 1.83'e aldım :)

Bir de satıcının şu saatlerini aldım :)

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Brandlarda benim de gözüme çarptı bugün Bluedio iyi ürünler var çok sekil duruyo kulaklıklar güle güle eskit :D

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Brandlarda benim de gözüme çarptı bugün Bluedio iyi ürünler var çok sekil duruyo kulaklıklar güle güle eskit :D
Sağol :) normalde sevmem kaba diye dışarda takmayı ama kablosuz olunca cezbediyor :D

Üst Alt