Birkaç tane aldım, 20~25 günde geldi. Tabi ki şimdi 2 liralık ürüne 1.68 dolar takip edilebilir kargo yapmak mantıklı değil. Seller Shipping Methot çok sakat 5 ayda gelen ürünüm oldu. Bunun dışında ürün gelmiş PTT beklemiş eve dağıtıma bile çıkmadı. Tesadüfen başka kargo almaya gittiğimde 100 gün önce sipariş verdiğim ürünü eline tutuşturdular. China Air Post her şey takip edilebildiği için ürün belli bir fiyatın üzerinde ise fazlası ile değiyor.Hızlı gelmiyorsa bedava kargo yerine 1 dolar daha vermek saçma bana göre.
Aldığın ürün satıcıya göre de değişir. Kiminden aldığın 15 günde gelir kiminden aldığın 60 günde gelir. Bu da etkiliyor.Birkaç tane aldım, 20~25 günde geldi. Tabi ki şimdi 2 liralık ürüne 1.68 dolar takip edilebilir kargo yapmak mantıklı değil. Seller Shipping Methot çok sakat 5 ayda gelen ürünüm oldu. Bunun dışında ürün gelmiş PTT beklemiş eve dağıtıma bile çıkmadı. Tesadüfen başka kargo almaya gittiğimde 100 gün önce sipariş verdiğim ürünü eline tutuşturdular. China Air Post her şey takip edilebildiği için ürün belli bir fiyatın üzerinde ise fazlası ile değiyor.
Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Orada değişkenler çok. 15~27 gün yazıyor 45 günde geliyor. 60 iş günü yazıyor 15 günde gelen de gördüm. Bu birazda satıcı, kargo çıkışı ve Türkiye gümrük gibi etkenler devreye giriyor.Aldığın ürün satıcıya göre de değişir. Kiminden aldığın 15 günde gelir kiminden aldığın 60 günde gelir. Bu da etkiliyor.
bulamadım öyle bişey ??Kargoyu takip etmek istiyorsanız eğer satıcı China Postun ile takipli göndermiyor ise. Gönderi seçeneğinde 1.68 dolar karşılığında takipli gönderi China Postun var. Ben artık onu tercih ediyorum. Kafam rahat, her aşamada takip ediliyor. Ürün alıyorum ürün geliyor PTT bekliyor haberim olmuyor. En azından bu şekilde kolay takip yapabiliyorum.
Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Her satıcı da olmayabiliyor ama genel de var. En azından ben tercihi mi böyle olanlardan yana kullanıyorum.bulamadım öyle bişey ??
29 gunde geldi
E5553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende s6 için almıştım metal in boyası ni aldı hep sok tak sok takBu kapaktan bende almıştım telefona taktim cihaz kaba göründü gözüme kapağı çıkarttım öyle duruyor boşa almış oldum![]()
Bende s6 için almıştım metal in boyası ni aldı hep sok tak sok tak
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ağa bu satıcıdan mı aldın peki? ininal kart geçerli mi? yardımcı olursan sevinirimKz marka bende aldım. Kaliteli
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İninal kart MasterCard logolu her yerde geçerli. Kaç kişi sipariş vermiş bak, çoksa bir sorun olmaz.ağa bu satıcıdan mı aldın peki? ininal kart geçerli mi? yardımcı olursan sevinirim
Ben yapıyorum ne hatası alıyorsun
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi