AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Dispute aç bence çünkü direkt onaylanır.Daha sonra dispute iptal etsen bile süre kazanıyosun kargo teslimi için.
1.40 dolarlık bir ürün satıcı süreyi uzatmış tonla özür dilemiş. 1.40 dolarlık ürün açmadım :D

• Beğen
Tepkiler: Jus7ice

0MG90

0MG90

Üye
Ben eBay'dan temperli cam için 2,5 ay, Aliexpress'ten kılıf için 1,5 ay bekledim. Bekleyin bir şey olmaz :D

Jus7ice

Jus7ice

Üye
inşallah :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Ptt ciler dümen yapabilirler mi 1 ay oldu ürün gelmedi daha

bidost06

bidost06

Üye
Türkiye de ama hangi şehirde gözükmüyor
Benimde öyle gümrüğe geldi yazıyodur büyük ihtimal kaçında türkiyeye girmiş eğer yeni girdiyse 2 haftayı bulabiliyor daha fazlası sıkıntı

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Benimde öyle gümrüğe geldi yazıyodur büyük ihtimal kaçında türkiyeye girmiş eğer yeni girdiyse 2 haftayı bulabiliyor daha fazlası sıkıntı

Benimde ayın 4 unde turkiye ye geldi hala ses seda yok. Arayada bayram giriyor beklemeye devam :)

bidost06

bidost06

Üye
Benimde ayın 4 unde turkiye ye geldi hala ses seda yok. Arayada bayram giriyor beklemeye devam :)
geçen ayın 21. De geldi hal ortalıkda yok dispute açtım korumayı bekliyor sanırsam inşallah kargon gelir hayal kırıklığı kötü oluyor

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
0MG90

0MG90

Üye
Aliexpress Paypal ödemeyi kaldırarak kötü yaptı. eBay'da beni 2 ay beklettiler Paypal ile dava açtım 1 günde paramı geri aldım.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
geçen ayın 21. De geldi hal ortalıkda yok dispute açtım korumayı bekliyor sanırsam inşallah kargon gelir hayal kırıklığı kötü oluyor

Uygulamada "tartisma ac" bolumu var. İtiraz edersek ordanmi itiraz ediyoruz sorun oldugunda?

bidost06

bidost06

Üye
Koruma ne oluyor? Kargo suresimi?
alıcı koruma süresi size süre veriyor mesela 60 gün bu günler,içerisinde kargo gelmezse dispute açıp paranızı,alabiliyosunuz yada satıcı,ile iletişime geçip süreyi uzattırabiliyorsunuz beklemek için çok fazla bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sizi korumak için böyle yöntem yapmışlar

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
alıcı koruma süresi size süre veriyor mesela 60 gün bu günler,içerisinde kargo gelmezse dispute açıp paranızı,alabiliyosunuz yada satıcı,ile iletişime geçip süreyi uzattırabiliyorsunuz beklemek için çok fazla bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sizi korumak için böyle yöntem yapmışlar

Hmm tamamdir dostum eyvallah :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Benimkide 9-10 gündür Türkiyede ses seda yok bekliyoruz bakalım

ettu

ettu

Üye
byAndroid

byAndroid

Üye
Dun saticiya mesaj attim, turkiyeye kargo 30-90 gun sürebiliyor acele etmeyin diyor :)
Vay anasını be o kadar uzun süreceğini bilmiyordum :D millet 15-20 günde geleceğini söyleyince gaza geldik iyimi bekleyecez artık

bidost06

bidost06

Üye
Vay anasını be o kadar uzun süreceğini bilmiyordum :D millet 15-20 günde geleceğini söyleyince gaza geldik iyimi bekleyecez artık
10 kargo geldi bu ay 14 18 20 26 35 gibi günlerde geldi benimkiler

Üst Alt